Γρ. Αλεξόπουλος: Αναδιανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ της Π.Ε. Αχαΐας

trofima_dianomi_teba-620×420

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αχαΐας, με νομ. Εκπρόσωπο τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλο ενημερώνει τους πολίτες – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους-ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Όπως δήλωσε ο Γρ. Αλεξόπουλος: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες στήριξης  και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τα νοικοκυριά οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας – ωφελουμένους του ΤΕΒΑ. Είναι δέσμευση και κοινωνικό έργο μας να προσπαθούμε ανελλιπώς όσο υπάρχει ανάγκη να ελαφραίνουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας που διαβιούν σε  συνθήκες ακραίας φτώχειας αξιοποιώντας το Πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους».

Η διανομή τροφίμων (όπως ελαιόλαδο, τυρί κ.λ.π) για τα νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 20-3-2019 & Πέμπτη 21-3-2019 και ώρα 8.30 π.μ.-13.30 μ.μ. σε χώρο της Π.Ε Αχαΐας (Πανεπιστημίου 254 Β’ κτήριο Intracom

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή  καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ.

Share the Post