ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Πετράτος (Γεωπόνος τ.ε. – Αρχιτέκτων Τοπίου), γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979.

Είναι απόφοιτος του 4ου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Πάτρας και πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου στην Άρτα.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έμπορος από το 2006

Είναι παντρεμένος με την Αρχοντούλα Κουτσολιάκου και είναι πατέρας ενός παιδιού

Έχει διατελέσει Πρόεδρος σπουδαστών της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου στην Άρτα την ίδια περίοδο εκλέγεται εκπρόσωπος σπουδαστών στο συμβούλιο του τμήματος Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου στην ίδια Σχολή

Από το 2010 έως το 2013 ήταν αντιπρόεδρος του εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου Πατρών

Το 2011 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας με την Επιμελητηριακή Ανάπτυξη Αχαΐας και το 2013 αναλαμβάνει επικεφαλής της παράταξης

ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
«Πιστεύοντας ακράδαντα πως οι νέοι άνθρωποι, πρέπει να αποκτήσουν ενεργό ρόλο και συμμετοχή στα κοινά, μετατρέποντας την παραδοσιακά παθητική στάση της αμφισβήτησης σε ενεργητική δράση, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.
Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ύφεσης που έχουν στοιχίσει στη χώρα μας και κυρίως, στους Έλληνες, επιβάλλεται να στηρίξουμε με την συμμετοχή μας, όλα εκείνα τα μέσα που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι αιρετές Περιφέρειες αποτελούν κύριο αναπτυξιακό παράγοντα, αφού μέσα απ’ αυτές, ενεργοποιούνται και λειτουργούν αυτοδιοικητικά στελέχη που αφουγκράζονται τους πολίτες και τα προβλήματά τους.
Είναι τεράστια ευκαιρία να στηρίξουμε ένα ψηφοδέλτιο ικανό να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με ηγέτη έμπειρο και ηθικό που απέδειξε ότι μπορεί να φέρει σε περιόδους βαθιάς ύφεσης μια νότα αισιοδοξίας στον τόπο μας.»

Τηλ.: 6972 600434
2614 008232

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ