«Γερό χαρτί» του συνδυασμού Αλεξόπουλου ο Χρ. Τσορδιάς

tsordias-1

Μια από τις σημαντικές υποψηφιότητες του συνδυασμού «Πρωτεύουσα Ξανά» με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο είναι αυτή του Χρήστου Τσορδιά, το βιογραφικό του οποίου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο κ. Τσορδιάς κατάγεται από την περιοχή Αργυρά, είναι παντρεμένος με την υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αγγελική Πανίτσα και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι Υποστράτηγος εν αποστρατεία του σώματος Στρατολόγων – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, ενώ είναι Πτυχιούχος του Νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου και της Σ.Ε.Θ.Α, (Σχολή Εθνικής Άμυνας) ενώ έχει  υπηρετήσει ως διευθυντής του στρατολογικού γραφείου και σε άλλες θέσεις ευθύνης της υπηρεσίας του. Η πολυεπίπεδη γνώση καθώς και η εμπειρία του από τις θέσεις που έχει κατά καιρούς αναλάβει, καθιστούν την υποψηφιότητά του ένα από τα  «γερά χαρτιά» του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι κομβική για το μέλλον της πόλης που τόσο αγαπάμε! Ο ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός και καθαρά αυτοδιοικητικός συνδυασμός «Πρωτεύουσα ξανά!» μπορεί και θα οδηγήσει την Πάτρα σε άλλους δρόμους. Μπροστά, έχοντας αφήσει πίσω μιζέρια, εσωστρέφεια και στασιμότητα» αναφέρει π κ. Τσορδιάς, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό διαμέρισμα.

«Στρατεύομαι στο πλάι του Γρηγόρη Αλεξόπουλου γιατί πιστεύω ότι η συνεργασία των πολιτών και των φορέων της Πάτρας, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Η εμπειρία και των δυο μας, η σύμπνοια και το κοινό όραμα που μας ενώνει, μας δεσμεύει στην προσπάθεια να κάνουμε την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα Ξανά!»

Share the Post