Αχαΐα: Δυναμώνει το ψηφοδέλτιο του Κώστα Σπηλιόπουλου – Δείτε τους νέους υποψηφίους

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ-3

Νέα ισχυρή ομάδα υποψηφίων στην Αχαϊα, δημοσιοποιεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των οποίων τα βιογραφικά παρατίθενται πιο κάτω, καλύπτουν ένα ευρύ επαγγελματικό και πολιτικό φάσμα και ενδυναμώνουν ακόμη πιο πολύ το ψηφοδέλτιο του κ. Σπηλιόπουλου.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλοι υποψήφιοι από την Αχαΐα, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση στο Αγρίνιο, για υποψηφίους στην Αιτωλοακαρνανία.

 

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελένη Δημοπούλου κατάγεται από το Αίγιο. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών, του τμήματος επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στο πανεπιστήμιο της Κύπρου. Έχει πλούσια κοινωνική δράση με συμμετοχή σε συλλόγους και φορείς της περιοχής και με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά.

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος γεννήθηκε το 1959 στο Κακοτάρι Ηλείας. Είναι απόφοιτος του 3ου Λυκείου Πατρών και εντάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1982. Αποφοίτησε από τη σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας το 1988. Υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις της Αστυνομίας, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας, Αιτωλίας και Κορινθίας. Επίσης, Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας και Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου.Αποστρατεύτηκε τον Μάρτιο του 2016 με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γιωτοπούλου, από το ΚαλέντζιΑχαϊας, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ έχουν και δύο εγγόνια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΤΣΑΓΓΑ

Η Θεοδώρα Ματσάγγα γεννήθηκε το 1984 στην Πάτρα όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι μητέρα 2 παιδιών. Αποφοίτησε από τη σχολή του ΟΑΕΔ της Πάτρας με την ειδικότητα «Υποστήριξη Συστημάτων Υπολογιστών». Από το 2007 έως και το 2015 εργαζόταν στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως υπάλληλος στο τμήμα οικονομικών. Είναι επίσης μέλος του Συλλόγου γυναικών «Η Ακακκία».

ΔΩΡΑ ΜΑΤΣΑΓΓΑ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αρχοντουλα Νικολακοπούλου είναι Οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι  μόνιμη κάτοικος Σελιανιτίκων του Δήμου Αιγιαλείας. Κατάγεται από οικογένεια αγροτών και είναι έγγαμη με δυο παιδιά. Γνωρίζει Αγγλικά και είναι Πτυχιούχος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς, από όπου αποφοίτησε με διπλωματική εργασία στο LogLinearAnalysis.Εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα σαν Διοικητικός Υπάλληλος στο Λογιστήριο, στο Τμήμα Υποστήριξης Πωλήσεων και στο Τμήμα Προσωπικού μεγάλης Ιδιωτικής εταιρείας στο Αίγιο, στην Αγροτική Ένωση Συνεταιρισμών Αιγιαλείας, την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας καθώς και σε άλλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα της περιοχής. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος, του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Σελιανιτίκων «ΦΟΣ» καθώς και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σελιανιτίκων.

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αναστασία Στεφανοπούλου γεννήθηκε στη Δάφνη Καλαβρύτων και κατοικεί στην Πάτρα.Φοίτησε στο πανεπιστήμιο Πατρών, στο τμήμα Μαθηματικών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ετήσια προγράμματα σπουδών στην ειδική αγωγή και έχει αποκτήσει την πιστοποίηση ασφαλιστικού διαμεσολαβητή επίπεδου Α από την τράπεζα της Ελλάδος.

Στο παρελθόν εργάστηκε στην εθνική ασφαλιστική.

Σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια ιδιαίτερων μαθημάτων, σε μαθητές και φοιτητές, στην Πάτρα και στα χωριά των Καλαβρύτων.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ

Ο Θεμιστοκλής Ταγκαλάκης γεννήθηκε στη Χαλανδρίτσα και Κατοικεί στην Πάτρα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και συντηρητής σκαφών αναψυχής. Μεταξύ άλλων, είναι και αντιπρόεδρος του συλλόγου Πασμασμαθαλασσαιμιας.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΤΑΣ

Ο Γεώργιος Τσάλτας του Βασιλείου κατοικεί στην Πάτρα. Γεννήθηκε στο χωριό Μοίραλι του Δήμου Ερυμάνθου, του Ν. Αχαΐας, από αγρότες γονείς. Σπούδασε στην Πάτρα και είναι εργολάβος τεχνικών έργων, δημοσίων και ιδιωτικών.

Από τα 25 έτη του ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού. Έχει διατελέσει πρόεδρος κοινότητας επί 12 συνεχή έτη. Έχει θέσει υποψηφιότητα στους Δήμους Φαρρών και Πατρέων, στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπως και σε άλλους συλλόγους. Το 2017 εξελέγη πρόεδρος του Πανελλήνιου συνδέσμου εργοληπτών εμπειροτεχνών Ελλάδος, τον οποίο εκπροσωπεί μέχρι σήμερα.Στην πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά έχει πραγματοποιήσει παρεμβάσεις σε Υπουργεία, στη Βουλή των Ελλήνων και στον τοπικό τύπο, όπως για το Φράγμα του Πείρου- παραπείρου, το Αυτοκινητοδρόμιο, το Λιμάνι, το Αεροδρόμιο του Αράξου, για την αξιοποίηση των ορεινών όγκων του Παναχαϊκού και του Ερυμάνθου κ.α.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΤΑΣ

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ

Ο Θανάσης Φατσικώστας κατοικεί στα Άνω Σουδεναίικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Έχει πλούσια επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα. Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα Χημικής Μηχανικής, από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας,Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών και Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2003 και εγκεκριμένος μελετητής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ως προς τις ειδικότητές του, Επικεφαλής Επιθεωρητής ΣυστημάτωνΠεριβαλλοντικής Διαχείρισης, Αξιολογητής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ΕΦΕΠΑΕ, Υπεύθυνος Διαχείρισης Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας. Ειδικεύεται δε στην Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Τμημάτων.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ

 

Share the Post