Απ. Κατσιφάρας – Απόψε η κεντρική ομιλία του συνδυασμού

katsifaras3-620×371
Με την κεντρική του ομιλία, στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, ο Απόστολος Κατσιφάρας ολοκληρώνει τον προεκλογικό του αγώνα και θα αναμένει πλέον το άνοιγμα της κάλπης την Κυριακή, ευελπιστώντας σε θετική ψήφο των πολιτών, τόσο για το έργο της απερχόμενης περιφερειακής αρχής όσο και για τον νέο σχεδιασμό της για την επόμενη μέρα.
Κατά την ομιλία του στις 7.30 το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πρόοδο” θα παρουσιάσει νέες παρεμβάσεις που αφορούν τη βελτίωση των υποδομών, την ανάδειξη των παραγωγικών, τουριστικών και πολιτιστικών δυνατοτήτων της Δυτικής Ελλάδας ενώ θα εστιάσει και στο πρόγραμμα «Στηρίζουμε την Οικογένεια».
Στο μήνυμά του με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης σήμερα της προεκλογικής περιόδου ο περιφερειάρχης τονίζει: «Θέλω, με το χέρι στην καρδιά να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες με τους οποίους, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας και εγώ, ξαναβρεθήκαμε, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις για το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας.
Θα ήθελα, επίσης, ν’ απευθυνθώ στις νέες και στους νέους μας. Στη νέα γενιά που έχει λόγο, έχει ρόλο, έχει άποψη για τα πράγματα. Μην χαρίζετε σε άλλους τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον σας. Με την δημοκρατική σας συμμετοχή, με την ψήφο σας, δώστε το παρών την Κυριακή και επιλέξτε εκείνους που θεωρείτε καλύτερους, ικανότερους και πιο αξιόπιστους».
Και συνεχίζει: «Εμείς, πηγαίνουμε στις εκλογές με όπλα το καθαρό μας έργο, το καθαρό μας πρόσωπο, το καθαρό μας βλέμμα στο μέλλον. Και με απόλυτη ετοιμότητα για την επόμενη μέρα. Μ’ έναν πλήρη και ολοκληρωμένο σχεδιασμό, με εξασφαλισμένους πόρους, με έργα και όχι με λόγια.
Και γι’ αυτά ζητάμε να κριθούμε. Για την ικανότητα, για την αποτελεσματικότητα, για τις αξίες και τις αρχές, για την κρυστάλλινη διαχείριση μιας περιφερειακής αρχής που δοκιμάστηκε στα δύσκολα και πέτυχε στα δύσκολα. Που κράτησε όρθια τη Δυτική Ελλάδα και δεν συντάχθηκε με κανένα άλλο συμφέρον παρά μόνο με το συμφέρον των πολιτών. Ψηφίστε προοδευτικά, ψηφίστε ναι στην αξιοπρέπεια, ναι στο μέλλον, ναι στο δικαίωμα στην πρόοδο».
Ο περιφερειάρχης μαζί με στελέχη της παράταξης από τις 9 το πρωί σήμερα θα επισκεφθούν υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Share the Post