Απόψε η ανοικτή γιορτή του «σπιράλ» με συναυλία των Human Touch

HUMAN-TOUCH-02-620×420

Μεγάλη συναυλία με τους HumanTouchδιοργανώνει απόψετο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά, λίγο πριν την κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε μια βραδιά γεμάτη επικοινωνία, εικόνες και συναισθήματα στην πλατεία του SantaRosa,στις 9:30μ.μ.

Οι Human Touch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο DavidLynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, παρασύρει τον ακροατή σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Οι Human Touchμε την προσωπικότητα και το μοναδικό τους στιλ έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου εμφανίζονται όλο και πιο συχνά. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλέον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής…και ξέρουν να το μοιραστούν.

Δίνουμε ραντεβού, λοιπόν, απόψε στις 9:30μ.μ. αφήνοντας τη μουσική τους να ενωθεί με τους κύκλους μας μακριά από κάθε πολιτική συζήτηση.

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post