Απόστολος Κατσιφάρας: Την Κυριακή αναμετρώνται δυο διαφορετικές αντιλήψεις

pic_-_katsifaras-4

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών είναι μια καθαρή ανταμοιβή του έργου μας, της πολιτικής και της φιλοσοφίας που ακολουθήσαμε στην διοίκηση της Περιφέρειας.

Κοντά στον άνθρωπο, κοντά στην κοινωνία, πάντα μπροστάρηδες στα μεγάλα και στα μικρά προβλήματα του τόπου, με όραμα, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά για το αύριο, με ακεραιότητα και ευθύνη, με συνεννόηση και συναίνεση, με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη.

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι μας χάρισαν ένα μεγάλο ποσοστό την πρώτη Κυριακή.

Θέλω, επίσης, να απευθυνθώ και σε όσες και όσους έκαναν μια διαφορετική επιλογή. Και να τους καλέσω αυτή την Κυριακή να κρίνουν και ν’ αξιολογήσουν πρόσωπα, ιδέες και διαδρομές.

Να κρίνουν, ν’ αξιολογήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα σ’ εκείνους που με την δουλειά, με το πείσμα τους, με την δημοκρατική ευθύνη τους και την κοινωνική αναφορά τους υπηρέτησαν μ’ εντιμότητα και ειλικρίνεια τον πολίτη και την κοινωνία και σ’ εκείνους που ήταν απόντες ή απλοί σχολιαστές στα μεγάλα προβλήματα και στους μεγάλους στόχους.

Ανάμεσα σ’ εκείνους που ήταν μπροστά στους κοινωνικούς αγώνες και στις κοινωνικές διεκδικήσεις και εκείνους που στις κρίσιμες μάχες ήταν απέναντι και καταγγέλλοντες.

Ανάμεσα σ’ εκείνους που είναι μέσα στην κοινωνία και λογοδοτούν μόνο στην κοινωνία και εκείνους που υπηρετούν κομματικές παρέες και χαράσσουν διαχωριστικές γραμμές σε ημέτερους και μη.

Την Κυριακή αναμετρώνται δυο διαφορετικές αντιλήψεις για τον τρόπο που διοικείται η Περιφέρεια. Για τον τρόπο που υπηρετεί τον πολίτη και σχεδιάζει το αύριο.

Ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας η παράταξη μας ενισχύεται με νέες δυνάμεις, με ανθρώπους που μας συνδέουν κοινοί αγώνες στο παρελθόν και κοινές διεκδικήσεις για το αύριο. Αυτή η μεγάλη συμμαχία θα είναι ο νικητής των εκλογών».

Share the Post