Ανοικτή γιορτή του «σπιράλ» με συναυλία των Human Touch

IMG_0657

Ανοικτή συναυλία με τους HumanTouch, διοργανώνει το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά, στο κορύφωμα της προεκλογικής εκστρατείας την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 9:30μ.μ. στην πλατεία του SantaRosa, σε μια βραδιά γεμάτη επικοινωνία, εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, παρασύρει τον ακροατή σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Οι Human Touchμε την προσωπικότητα και το μοναδικό τους στιλ έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου εμφανίζονται όλο και πιο συχνά. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλέον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής…και ξέρουν να το μοιραστούν.

Θα τους απολαύσουμε την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 9:30μ.μ. αφήνοντας τη μουσική τους να ενωθεί με τους κύκλους μας μακριά από κάθε πολιτική συζήτηση.

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post