ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ανδρέας Χρυσικός, γιός του Κωνσταντίνου Χρυσικού και της Κατερίνας Γατοπούλου, πρώην Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, γεννήθηκε το 1984 μεγάλωσε και ζεί στην Πάτρα.
Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών) και διπλωματούχος Αγγλικών & Γερμανικών. Έχει εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα (Πάτρα) και στην Δημαρχεία Ερυμάνθου, με σύμβαση (ΑΣΕΠ).

Από ηλικία 6 ετών υπήρξε σκακιστής στον «Δημόκριτο» Πατρών με πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Ασχολείται με την μουσική και τον κινηματογράφο, διακρίνεται για τις φιλοζωικές του ευαισθησίες, με ιδιαίτερη μέριμνα και συνεχή βοήθεια για τα αδέσποτα ζώα. Ασχολείται με τα αθλητικά ως φίλαθλος της Παναχαϊκής, ενώ δραστηριοποιείται με τα κοινωνικοπολιτικά, από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα, που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη».

Ανήκει στην νέα γενιά πτυχιούχων ανέργων, και επιδιώκει μέσα από συλλογικές διεκδικήσεις να εκφραστεί η φωνή αυτής της νεολαίας. Μιας νεολαίας πληττόμενης, που διεκδικεί το δικαίωμα στην ζωή, και όχι απλά το δικαίωμα στην επιβίωση.

shadow