Αλλάζει χέρια η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος – Ήττα για Φ. Γεννηματά και Γ. Παπανδρέου

farmak1-620×420

Πρώτος με διαφορά έρχεται για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο υποψήφιος της ΝΔ, με 56,4%, σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular logic.

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο Απόστολος Κατσιφάρας με 43,6% και χάνει την εκλογή.

Η ήττα του Απόστολου Κατσιφάρα, που στήριξε το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, από τον γαλάζιο υποψήφιο Νεκτάριο Φαρμάκη δεν είναι απλά μια νίκη για την Νέα Δημοκρατία.

Θεωρείται και μια ήττα προσωπικά για τη Φώφη Γεννηματά, αφού έριξε όλο της το βάρος για την εκλογή του εκλεκτού της Χαριλάου Τρικούπη και περιόδευσε στην Αχαΐα για να στηρίξει τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Θεωρείται όμως και μια μεγάλη ήττα και για την στρατηγική της σύγκλισης του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ- που εκτιμάται οτι εξυπηρετεί η αποπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ με απόφαση της Φώφης Γεννηματά- αφού ο Απόστολος Κατσιφάρας όχι απλά υποστηρίχθηκε από την Κουμουνδούρου, αναφέρει το iefimerida.gr

Εφτιαξε ενα ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχαν όλα τα τοπικά στελέχη της ριζοσπαστικής αριστεράς, με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξει κόντρα με τα τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Στελέχη που στήριξαν τον αντάρτη υποψήφιο του Κινήματος Κώστα Σπηλιόπουλο

iefimerida.gr

Share the Post