Αιγιάλεια: Με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Παναγιώτης Γιάχος

ΦΩΤΟ ΓΙΑΧΟΣ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

 

     Κατάγομαι από τη Λάκκα Συμπολιτείας, μένω μόνιμα στη Ροδοδάφνη και είμαι παντρεμένος με τη Κωνσταντίνα Ζάχου, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, δημοτική υπάλληλο στο Δήμο Αιγιαλείας.

 

     Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές τον προσεχή Μάιο, γιατί πιστεύω στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μπορώ να συμβάλλω στην αλλαγή με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη  Καλογερόπουλου, γιατί με ενδιαφέρει η συμμετοχή στα κοινά όχι ως πολιτικός, αλλά ως ενεργός πολίτης προτάσσοντας την ανάγκη για καλύτερη ποιότητα ζωής όλων μας και το όφελος των συνδημοτών μας.

 

    Ως πολίτης του Δήμου  είμαι σε θέση να γνωρίζω την αγωνία και την ανησυχία των συμπολιτών μας για το μέλλον της Αιγιάλειας, την αναποτελεσματικότητα των προηγούμενων δημοτικών αρχών του Δήμου Αιγιαλείας σε κρίσιμα θέματα και την αναγνώριση  της ανάδειξης του Δήμου Συμπολιτείας επί Δημαρχίας Δημήτρη Καλογερόπουλου μέσω του έργου του.

 

   Στον Τομέα της υγείας και υγιεινής θα μπορούσα να συμβάλλω αποφασιστικά, αφού είναι ο χώρος που δραστηριοποιούμαι, όχι μόνο στην εξέλιξη αντίστοιχων δομών, αλλά και στη δημιουργία μιας πόλης όσο το δυνατόν πιο προσβάσιμης σε όλους. Μιας πόλης που θα ενώνει όλους ανεξαρτήτως οποιασδήποτε διαφορετικότητας.

 

Όλοι οι παραπάνω λόγοι με οδήγησαν να συμμετέχω ως υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου, με την μεγαλύτερη εν ενεργεία θητεία, με το μεγαλύτερο πολύπλευρο υλοποιηθέν έργο στην περιοχή και κυρίως με τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν υποτάσσεται στις αγκυλώσεις προσωπικών συμφερόντων κανενός. Γνώμονάς  μας το κοινό συμφέρον και η ανάδειξη του τόπου μας.

 

     Βιογραφικό: Είμαι αυτοαπασχολούμενος Φυσικοθεραπευτής, πτυχιούχος της σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Craiova Ρουμανίας, με ειδικότητα στη Φυσικοθεραπεία και απόφοιτος του ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Δυτ. Ελλάδος. Έχω εξειδικευτεί σε σύγχρονες τεχνικές μυοσκελετικής και  νευρολογικής αποκατάστασης και έχω συμμετάσχει σαν ομιλητής σε επιστημονικά συνέδρια Φυσικοθεραπείας.

     Kατά το παρελθόν εργάστηκα στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα της Πάτρας, ενώ το πάθος μου να αλλάξω προς το καλύτερο τις ζωές ανθρώπων με κινητικά προβλήματα με οδήγησε να προσφέρω εθελοντικά τις Υπηρεσίες μου στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο». Ωστόσο η επαφή μου με τον κόσμο, οι διαφορετικές ηλικίες και οι διαφορετικής φύσεως καταστάσεις που αντιμετωπίζω καθημερινά σε θεραπευτικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, ήταν αυτό που με ώθησε να εξελιχθώ και να ενημερώνομαι συνεχώς.

 

Share the Post