Αιγιάλεια: Με την παράταξη Καλογερόπουλου ο Βασίλης Υφαντής

j

Ως  ελεύθερος επαγγελματίας, με εξειδίκευση στο κατασκευαστικό τομέα, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στο εμπόριο αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, καταγόμενος από το Διακοπτό με την  ξεχωριστή ταυτότητα (Αρχαία Ελίκη, Οδοντωτό), παρακολουθώ τις υποτονικές διαχειρίσεις των δημοτικών πραγμάτων τα τελευταία χρόνια. Είναι   κοινή η διαπίστωση  της  έλλειψης έργων με  προοπτικές ανάπτυξης για  τόνωση της οικονομίας της περιοχής μας . Για  να έχουν δικαίωμα στην εργασία  τα παιδιά του τόπου μας.

Θα απαιτήσουμε και θα καταφέρουμε ότι πραγματικά δικαιούμαστε μια ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών ενός προικισμένου δήμου και αυτό θα έρθει μέσα από την πείρα, τη γνώση και τη σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων που ξέρει πολύ καλά να θέτει ο Δημήτρης  Καλογερόπουλος με τους συνεργάτες του με προσήλωση στο στόχο, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό στις ανάγκες μας και στις νέες ιδέες για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Σ αυτές τις δημοτικές εκλογές θεωρώ ότι αξίζει να δώσουμε την ευκαιρία στον Δημήτρη Καλογερόπουλο και μαζί  νέοι και έμπειροι να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα για να δοθεί η ανάσα που χρειάζεται σε όλο το δήμο που διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα για αξιοποίηση.

Share the Post