Ώρα Πατρών σε Λαϊκή Συσπείρωση: Οι ιδεοληψίες σας “γεννούν”…. φαντάσματα!

IMG_9139

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Ώρα Πατρών” απαντά στη Λαϊκή Συσπείρωση για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης.

“Για να μην έχει απορίες και αμφιβολίες η δημοτική αρχή ας έκανε τον κόπο να παρακολουθήσει δια ζώσης – μάλλον το έκανε από το live video που ανεβάσαμε στο διαδίκτυο – την, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε με θέμα την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης.

Έτσι, θα είχε την ευκαιρία να ακούσει τι ακριβώς εννοούμε όταν υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της Πάτρας μέσω στοχευμένων, επαρκώς σχεδιασμένων και δημόσιου συμφέροντος παρεμβάσεις.

Άλλωστε, η ικανοποίηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενός χρόνιου αιτήματος της Πάτρας την απόδοση όλου του θαλάσσιου μετώπου και όχι το «φιλετάρισμα» ή τα 350 μέτρα της ΝΔ, θα έπρεπε τουλάχιστον να προβληματίσει τη δημοτική αρχή κατά πόσο αυτό που επιχειρείται είναι η ιδιωτικοποίηση, όπως ισχυρίζεται, ή η προσπάθεια αξιοποίησης αυτής της περιοχής.

Για άλλη μια φορά σας καλούμε να μην βαπτίζετε ως εχθρούς όσους παλεύουν για μια Πάτρα με περισσότερες θέσεις εργασίας, με καλύτερη ποιότητα ζωής, με ανάδειξη των ταυτοτικών χαρακτηριστικών, με πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που μας κληρονόμησαν προηγούμενες κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές.

Καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημά σας, όσο κι αν αυτό είναι παράδοξο, είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς. Δεν σας ενδιαφέρει το μέλλον της Πάτρας αλλά η ψήφος στο ΚΚΕ και στις τέσσερις κάλπες. Μην έχετε αμφιβολία ότι το καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι αυτό. Για αυτό ετοιμάζεστε για «ηρωική» έξοδο. Καταλαβαίνουμε ότι αναγνωρίζετε το νέο ρόλο, αυτόν της αντιπολίτευσης, που σας επιφυλάσσει ο λαός της Πάτρας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, όμως, είναι η εμμονή σας να κάνετε το άσπρο μαύρο. Αφού δεν καταφέρατε να βάλετε σε εφαρμογή ένα ρεαλιστικό σχέδιο, ένα διεκδικητικό πλαίσιο αξιοποίησης της παραχωρημένης έκτασης αλλά και της υπόλοιπης που ήταν ήδη στη δικαιοδοσία του Δήμου προσπαθείτε να εξωραΐσετε την αδράνεια, την ανικανότητα, την εμμονή σε παρωχημένες ιδεοληψίες με αποσπασματικές, προεκλογικές, δράσεις όπως τον καθαρισμό της σκάλας της Αγ. Νικολάου, που είναι άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις σας.

Είναι αργά πλέον! Το ρέμα της αλλαγής της δημοτικής αρχής έχει γίνει ποτάμι. Και θα παρασύρει κάθε συντηρητική και αναχρονιστική πολιτική αντίληψη. Τώρα είναι η ΩΡΑ Πατρών.

ΥΓ. Το τελευταίο έργο της Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. ήταν η ανακαίνιση των οκτώ προσφυγικών πολυκατοικιών της Λ. Αλεξάνδρας που είχαν χτιστεί το 1932. Αυτές πρόκειται πλέον να στεγάσουν σε 220 διαμερίσματα τους συνοδούς των ασθενών του αντικαρκινικού νοσοκομείου Άγιος Σάββας, δικαιούχους κοινωνικής κατοικίας, και τους 53 ιδιοκτήτες που κατοικούν ήδη εκεί, καθώς και μουσειακή έκθεση Μικρασιατικής Μνήμης.

Αν αυτό το θεωρείτε ξεπούλημα στους ιδιώτες, τότε ναι είμαστε με τους ιδιώτες!” αναφέρει η ανακοίνωση.

Share the Post