«Όλα όσα ονειρευόμαστε υπάρχουν στην πόλη που ζούμε» – Το “σπιράλ” Πέτρου Ψωμά παρουσίασε το κεντρικό βίντεο της καμπάνιας του!

spiral_spot

Λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά παρουσίασε το κεντρικό βίντεο της προεκλογικής του καμπάνιας επισφραγίζοντας την αισθητική αλλά και τη νέα οπτική πάνω στην οποία έχει βασιστεί η προβολή του συνδυασμού μέχρι σήμερα.

Με κεντρικό concept «όλα όσα ονειρευόμαστε υπάρχουν στην πόλη που ζούμε» το βίντεο παρουσιάζει πλάνα από διάφορα σημεία της πόλης τα οποία θυμίζουν συμβολικά πόλεις του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η ομάδα επικοινωνίας του “σπιράλ” «γνωρίζουμε ποια είναι τα προβλήματα της πόλης και στο πρόγραμμα του συνδυασμού προτείνονται εφικτές λύσεις για τα περισσότερα από αυτά. Σε αυτό το σημείο, όμως θελήσαμε να εστιάσουμε  στην όμορφη πλευρά της Πάτρας. Αυτή που έχουμε ξεχάσει και η οποία θάβεται πίσω από  τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα. Στόχος του βίντεο ήταν να θυμίσουμε σε όλους πως η πόλη που ζούμε διαθέτει ομορφιές για τις οποίες μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Μόνο αν δημιουργήσουμε μια αισιόδοξη αντίληψη για την πόλη μας, μπορούμε να έχουμε συμμάχους τους συμπολίτες σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης». Το βίντεο καταλήγει με τον  Πέτρο Ψωμά να μας καλεί όλους σε αυτή την προσπάθεια  «και όσα δεν υπάρχουν πάμε να τα δημιουργήσουμε!»

Τα γυρίσματα έγιναν στη Ρήγα Φεραίου, στο Δρέπανο, στον Φάρο, στη Νερομάνα Κρήνης, στην Πλαζ, στο Τριτάκι, στην τριών Ναυάρχων, στα Ψηλαλώνια, στον Ψαθόπυργο, στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και στη Γούναρη. Πρωταγωνιστούν καθημερινοί άνθρωποι, φίλοι του “σπιράλ” που εκπροσωπούν τους απλούς πολίτες. Εκείνους που αποζητούν μια πιο όμορφη Πάτρα που θα τους κάνει να χαμογελάνε. «Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους που μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε αυτό το βίντεο χαρίζοντας λίγο από τον χρόνο τους, την ενέργειά τους και κυρίως το μεγάλο τους χαμόγελο όπως αποτυπώνεται και στο φινάλε του σποτ».

Συντελεστές:

Σύλληψη – Σενάριο: Λίνα Ιντζεγιάννη

Σκηνοθεσία: Κώστας Φασουλάς

Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Παναγιώτης Φαφούτης

Μοντάζ: Αρετή Ντάνου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαρία Αλανιάδη

 

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/BFTZUYlH0J0

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post