Χρήστος Γούτος: «Αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε…το ακατόρθωτο – Αναμένουμε στην πράξη την άρση της αδικίας για το ΤΕΙ Αιγίου»

ΓΟΥΤΟΣ

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, αφού ενημερώθηκε θεσμικά για την εξέλιξη της συνάντησης που είχαν με τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, οι κ.κ κυβερνητικοί βουλευτές Αχαΐας, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας και η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το ΤΕΙ Αιγίου, δήλωσε:

«Το θετικό κλίμα της συζήτησης, η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και η τελική απόφαση, στην προοπτική παραμονής του Τμήματος Οπτικής – Οπτομετρίας με έδρα το Αίγιο, μας χαροποιεί.

Η πόλη, μαζί με το πολιτικό της δυναμικό, απέδειξε πως μόνο μέσα από τη ένωση δυνάμεων, τη συνεργασία και την ομόθυμη στάση, δεν κερδίζονται μόνο τα…«εφικτά και ρεαλιστικά» – όπως ελάχιστοι αρκέστηκαν να πουν τις προηγούμενες ημέρες – αλλά και τα ακατόρθωτα γίνονται τελικά κατορθωτά!

Αναμένουμε την επίσημη συζήτηση, επ’ αυτών στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και την οριστική  τακτοποίηση της εκκρεμότητας του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης.

Σε ότι αφορά την κομβική λειτουργία 2ετών τμημάτων κατάρτισης στο ΤΕΙ Αιγίου, επίσης θεωρούμε πως κινείται – παράλληλα με τα δύο πανεπιστημιακά πλέον  Τμήματα Φυσικοθεραπείας και Οπτικής – Οπτομετρίας – σε θετική κατεύθυνση.

Το ίδιο και κάθε μελλοντική διερεύνηση κάποιων επιπλέον Τμημάτων, στις παραχωρημένες από τον Δήμο κτιριακές υποδομές της παλιάς Χαρτοποιίας».          

Share the Post