Υποψήφιος με το «σπιράλ» του Πέτρου Ψωμά ο επιχειρηματίας Σπύρος Σκιαδαρέσης: «Προχωράμε μαχητικά, νοικοκυρεύοντας από σήμερα το αύριο που μας αξίζει»

spiral_psomas_skiadaresis-620×420

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά είναι και ο επιχειρηματίας Σπύρος Σκιαδαρέσης.

«Στο “σπιράλ” μιλάμε την ίδια γλώσσα. Βλέπουμε τα προβλήματα με την ίδια ματιά και την προοπτική λύσης με την ίδια διάθεση. Το “σπιράλ” ανοίγεται στην πόλη. Και περήφανα εντάχθηκα στους κύκλους του» δηλώνει και προσθέτει:

«Αποφάσισα να ενταχθώ στην ομάδα του “σπιράλ” με αφετηρία τον άνθρωπο Πέτρο, που χρόνια γνωρίζω και συμπορευόμαστε σε ποικίλες δράσεις. Ο Πέτρος Ψωμάς που εκτιμώ μέσα από την πολυετή φιλία μας είναι αγνός, ειλικρινής, ακομμάτιστος. Είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαρακτήρα του αλλά και της πρωτοβουλίας του να δημιουργήσει και να ηγηθεί του “σπιράλ”.

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης είναι γέννημα θρέμμα Πατρινός. Από παιδί δραστηριοποιείται στην οικογενειακή Λουκομοποιεία Σκιαδαρέσης, που ίδρυσεο παππούςτου το 1946 και πέρασεστον πατέρα του. Μια οικογενειακή επιχείρηση που με σκληρή δουλειά και όραμα άνθισε και κατάφερε να εξάγει Πατρινά προϊόντα ως και τη Σαουδική Αραβία.

«Η τάξη, το «νοικοκύρεμα» με σύγχρονα μέσα, είναι αυτό που γνωρίζω καιμπορώ να προσφέρω στη πόλη μας, ώστε να ανθίσει σαν μια υγιής επιχείρηση» τονίζει και προσθέτει: «Η πίστη στην παράδοση και τις πρωτοβουλίες συνεργασίας σε διχαστικούς καιρούς είναι η στάση που υιοθετώ. Σαν παλαιός πρόσκοπος, ξέρω να αγωνίζομαι αδιάκοπα για τον στόχο μου. Σαν αθλητής του kitesurfing, έχω εξασκηθεί στο θάρρος και τη συγκρότηση του αθλητή».

«Χαίρομαι που η οικογένεια μου, στέκεται πλάι μου σε αυτή την εκλογική μου απόπειρα. Με τη σύζυγο και τα δυο μας παιδιά, τις αδελφές και τη μητέρα μου, συνεργάτες πιστούς στη ζωή και στην επιχείρηση, μάθαμε να βασιζόμαστεστην ασφάλεια της οικογενειακής ατμόσφαιρας» επισημαίνει και καταλήγει: «Πάντα ένιωθα ότι η πόλη της Πάτρας και οι συμπολίτες μου είναι η ευρύτερη οικογένεια μου και  όλοι μαζί με έγνοια, σεβασμό καιενάργεια θέλω να προχωρήσουμε μαχητικά,  νοικοκυρεύοντας από σήμερα το αύριο που μας αξίζει».

 

Περισσότερα στο www.spiralpatras.gr

Share the Post