Υποψήφιος με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά ο Χαράλαμπος Παπαχριστόπουλος

spiral_psomas_papaxristopoulos

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Πέτρου Ψωμά εκφράζει με την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “σπιράλ” ο δικηγόρος Χαράλαμπος Παπαχριστόπουλος.

«Η Πάτρα, είναι η πόλη μας, η πόλη που αγαπάμε γιατί μόλις βγεις στον δρόμο αμέσως βρίσκεις φίλους και γνωστούς. Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, εδώ ξεκίνησα και εξασκώ μέχρι σήμερα τη δικηγορία, εδώ μένω, εδώ έκανα οικογένεια και νοιάζομαι για το αύριο της πόλης μας, του κόσμου της, των παιδιών μας. Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή της, όσο κι αν ταξίδεψα σ’ Ανατολή και Δύση, ήταν για μένα πάντα το σημείο αναφοράς και το μέτρο σύγκρισης. Αλλού κέρδιζε, αλλού έχανε. Κάθε φορά που “κέρδιζε”, ένιωθα υπερήφανος. Και κάθε φορά που “έχανε”, γεννιόταν μέσα μου ένα στοίχημα, μία πρόκληση: Γιατί “έχασε”; Πώς θα μπορούσε να “κερδίσει”; Τί θα μπορούσα να κάνω για να “κερδίσει” και να είμαι υπερήφανος; Πιστεύω πραγματικά ότι στηρίζοντας τον Πέτρο Ψωμά θα έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ξανά και ξανά υπερήφανοι για την Πάτρα μας, η οποία αξίζει να κερδίζει. Και ο Πέτρος Ψωμάς ξέρει να κερδίζει και το έχει αποδείξει» αναφέρει.

O Χάρης Παπαχριστόπουλος του Ιωάννη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972 και μεγάλωσε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών και εργάζεται ως δικηγόρος στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ζωή Κολοκούρη και έχουν δύο παιδιά.

Share the Post