Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Δημήτρης Τρασάνης

IMG_9224

Αγαπητοί φίλοι

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την συμμετοχή μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου “Πρωτεύουσα ξανά”.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού που σπουδάζει στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Η γνωριμία με την σύζυγο μου Φλώρα Παληκαροπούλου ήταν η αφορμή της επαφής και παρουσίας μου στην πόλη της Πάτραςαπό το 1997 και τα τελευταία 12 έτη να είμαι μόνιμος κάτοικος. Είμαι Αντιπλοίαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού στο οποίο υπηρέτησα 35 έτη εκ των οποίων τα τελευταία 10 της καριέρας μου στην Ναυτική Διοίκηση Ιονίου με αρμοδιότητες πέραν των άλλων και στην πολιτική προστασία. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ειδικά για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης είχε σαν αποτέλεσμα την ενεργή ενασχόληση μου με τον χώρο μέσα από την Διοίκηση του Α.Π.Σ Προφήτη Ηλία Πατρών και την θέση του Προέδρου στην οποία βρίσκομαι από το 2015.

Πιστεύω πως οι παραστάσεις που έχω τόσο από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, όσο και από χώρο του αθλητισμού, μπορούν να φανούν χρήσιμες στο όραμα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να κάνει την Πάτρα “Πρωτεύουσα ξανά” και γι’ αυτό βρίσκομαι στο πλευρό του και διατίθεμαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.

Δημήτρης Τρασάνης

Αντιπλοίαρχος Π.Ν ε.α

‘’Ναύαρχος της ΕΣΚΑ-Η’’

Share the Post