Το “σπιράλ” προτείνει καθαρές εκλογές

spiral_psomas#καθαρές εκλογές

Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, το “σπιράλ” και ο επί κεφαλής του Πέτρος Ψωμάς θέτουν δημόσια το ζήτημα της προεκλογικής ρύπανσης.

Σε σχετική δήλωσή του ο Πέτρος Ψωμάς επεσήμανε:

«Σε όλες τις προεκλογικές περιόδους η πόλη ασχημαίνει από την ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση, από την ανεξέλεγκτη διανομή προεκλογικών φυλλαδίων και εντύπων, από την ανάρτηση μπάνερ σε κολώνες της ΔΕΗ και κάθε λογής στύλους και από τα αεροπανό. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, αυτές οι μορφές ρύπανσης παραμένουν σε κοινή και ενοχλητική θέα, για μήνες ή και χρόνια μετά από τις εκλογές.

Το «σπιράλ» και οι υποψήφιοί του αναλαμβάνουμε, με αίσθημα σεβασμού προς την πόλη και τους συνδημότες, μια δημόσια δέσμευση. Δεν θα κολλήσουμε αφίσες κι αφισέτες, δεν θα τυπώσουμε και διανείμουμε προεκλογικά φυλλάδια κι έντυπα, δεν θα κρεμάσουμε μπάνερ και αεροπανό. Υπάρχουν άλλοι πιο σύγχρονοι, κι εν τέλει, πιο αποτελεσματικοί τρόποι επαφής με τους δημότες και επικοινωνίας των προτάσεών μας.

Καλούμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους καθώς και όλες και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να συλλογιστούν την επιλογή την οποία «ανοίγει» το «σπιράλ» και να πράξουν αναλόγως.

Η Πάτρα δεν χρειάζεται επί πλέον φορτία ρύπων και μάλιστα εξ αιτίας των δημοτικών εκλογών. Όλοι εμείς που επιθυμούμε μια όμορφη Πάτρα, δεν επιτρέπεται να ξεκινάμε τη δράση μας ρυπαίνοντάς την».

Share the Post