Το μήνυμα του Αντώνη Χαροκόπου για τις επαναληπτικές Εκλογές

xarokop-1-620×371

Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους  Πολίτες,   τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους  για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Με την ψήφο σας μας δώσατε δύναμη και αισιοδοξία.

Δώσαμε και δίνουμε τον αγώνα για το δικαίωμα στη ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Για μια κοινωνία αλληλέγγυα χωρίς διακρίσεις. Με ήθος και δικαιοσύνη.

Σας καλώ, όλες και όλους, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στον Απόστολο Κατσιφάρα, τον άνθρωπο που μιλάει με έργα, καθαρά, διάφανα, με εντιμότητα και σύνεση, που αφουγκράστηκε τον συμπολίτη που έχει ανάγκη στήριξης και προστασίας.

Σας καλώ να στηρίξετε την παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Η σχέση συνεργασίας, συμπόρευσης και έμπρακτης στήριξης που δημιουργήσαμε με κάθε έναν από εσάς να μην διασπαστεί από το άγνωστο, το αβέβαιο. Για όλους όσους αποφάσισαν να επιλέξουν διαφορετικά, τους καλώ να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και για τα όσα μέχρι στιγμής πετύχαμε.

Εμείς μιλάμε με τα έργα μας! Με εντιμότητα και σύνεση, μέσα στην κοινωνία και δίπλα στον πολίτη.

 

Αντώνης Χαροκόπος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας

με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα

Γ’ Αντιπρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ)

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν)

Share the Post