Σάλος με την κόντρα Καμμένου – Νικολόπουλου, για τους εκβιασμούς και τα sms- Oι αναφορές για την κρατική διαφήμιση που φέρεται να παίρνει ο βουλευτής για τις ιστοσελίδες του

IMG_9043

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Νικολόπουλου που μίλησε για εκβιασμούς που δέχεται, από τον Πάνο Καμμένο με sms.

Η αστυνομία διαβίβασε στον εισαγγελικό λειτουργό Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Κατά λοιπά, η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα (SMS) στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Συνεργάτες του κ. Καμμένου αρνήθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε οποιοδήποτε εκβιασμό κατά του ανεξάρτητου βουλευτή.

Μάλιστα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης τα SMS που αντάλλαξαν οι κύριοι Καμμένος και Νικολόπουλος.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος έδωσε ψστη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο διάλογος – «φωτιά»

Στη συγκεκριμένη συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ. Καμμένος γράφει: «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».

Το σύντομο αυτό μήνυμα, συνοδεύεται μάλιστα και με emoticons γέλιου.

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!», απαντά με τη σειρά του ο κ. Νικολόπουλος.

«Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου», ανταπαντά ο Πάνος Καμμένος.

Στη Δικαιοσύνη η ένορκη κατάθεση Νικολόπουλου

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνουν πλέον οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του Πάνου Καμμένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, νωρίτερα σήμερα, είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ και με ένορκη κατάθεση του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, φέρεται να καταγγέλλει πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον πιέζει αλλά και τον εκβιάζει προκειμένου ο ίδιος να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ και να μην διαλυθεί έτσι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του.

Πλέον αυτή η ένορκη κατάθεση του ανεξάρτητου βουλευτή βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωάννιδη, ο οποίος την μελετάει για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνου. Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον κ. Ιωαννίδη από την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληρηφορίες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην κατάθεσή του αναφέρει ότι σήμερα το πρωί έλαβε μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με εκβιαστικό περιεχόμενο καθώς όπως φέρεται να καταγγέλλει ο κ. Νικολόπουλος ο Παν. Καμμένος προσπαθεί να τον συνδέσει με ιστοσελίδες. «Από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις», φέρεται να αναφέρει σε ένα από τα γραπτά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Σε άλλο μήνυμα ο ο Παν. Καμμένος φέρεται να γράφει στον Ν. Νικλόπουλο, «Θα τα πούμε το απόγευμα» εννοώντας ότι θα μιλήσει για αυτό το θέμα στη Βουλή.

H κατάθεση στη ΓΑΔΑ

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετα τις 12 το μεσημέρι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταγγελέι εκβιασμό και να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την καταγγελία του.

O κ.Νικολόπουλος πήγε στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και αποχώρησε στη μιάμιση, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

bewsbomb, protothema.gr

Share the Post