«Πρωτεύουσα ξανά!»: Οι επίσημες σελίδες του Δήμου Πατρέων έχουν μετατραπεί σε μέσα απαράδεκτης πολιτικής προπαγάνδας

screenshot_2019-02-24-11-07-54

Απίστευτες και πέρα από κάθε λογική είναι οι αναρτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων (e-patras.gr) και στην επίσημη σελίδα του στο facebook (https://www.facebook.com/patrasmunicipality). Αντί τα δύο αυτά μέσα επικοινωνίας να υπηρετούν τον ρόλο τους, που είναι η ενημέρωση των πολιτών, έχουν μετατραπεί σε μέσα προπαγάνδας της πολιτικής του ΚΚΕ και σε μέσα εκτόξευσης ύβρεων εναντίον άλλων πολιτικών χώρων, με εκφράσεις του καφενείου και ύφος τιμητή και μάλιστα με κείμενα τα οποία αναρτώνται δίχως να είναι σαφές, ποιος είναι αυτός που τα υπογράφει.

Αυτή η χρήση της επίσημης σελίδας του Δήμου Πατρέων και των social media, συνιστά κατάχρηση από την πλευρά της δημοτικής αρχής και φανερώνει καθεστηκυία λογική και  καλπάζουσα αλαζονεία, η οποία προσβάλει τους πολίτες της Πάτρας, προσβάλει την πόλη και την εκθέτει σε πανελλήνιο επίπεδο.

Τα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας ανήκουν στον Δήμο Πατρέων και όχι στην πολιτική προπαγάνδα των εκάστοτε δημοτικών αρχών. Έχουν σκοπό την ενημέρωση και μόνον και όχι την διατύπωση ύβρεων, την μετάδοση μανιφέστων  και την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ παρατάξεων ή μεταξύ δήμου, κυβέρνησης και λοιπών κομμάτων.

Δυστυχώς η αλαζονεία που συνοδεύει τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή  την οδηγεί σε ολισθήματα που  ανάλογά τους δεν έχει να επιδείξει κανένας άλλος φορέας στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να καθαρίσει τάχιστα τις επίσημες σελίδες του Δήμου Πατρέων από τις αναρτήσεις αυτού του είδους και ύφους και να σεβαστεί τον ρόλο που της εμπιστεύτηκαν οι Πατρινοί πολίτες.

(Επισυνάπτονται χαρακτηριστικές αναρτήσεις από το site και το facebοok του Δήμου Πατρέων)

 

Share the Post