Ποδοσφαιρική εντεκάδα για τον Δήμο της Πάτρας – Και οι 11… είναι υπέροχοι!

IMG_9047

Τρεις μήνες και κάτι περισσότερο πριν από τις εκλογές που θα γίνουν για τον δήμο της Πάτρας και το προεκλογικό σκηνικό έχει φουντώσει για τα καλά, με τις παρατάξεις και τους υποψηφίους να έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, κορυφώνοντας τις επαφές τους με τους δημότες και ψηφοφόρους της αχαϊκής πρωτεύουσας, θέλοντας να περάσει ο καθένας το δικό του μήνυμα προς το εκλογικό σώμα.

Οι υποψήφιοι για τον δήμο της Πάτρας με βάση τα νέα δεδομένα είναι 11. Καταρχάς ο νυν δήμαρχο Κώστας Πελετίδης και η Λαϊκή Συσπείρωση που μετά την πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ, μπαίνουν και αυτοί στην προεκλογική μάχη.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η παράταξή του “Πρωτεύουσα Ξανά” άνοιξε για τα καλά τα χαρτιά της πριν από μερικές μέρες, κάνοντας μία συγκέντρωση που είχε αρκετό κόσμο, δείχνοντας ότι έχει τη δυναμική για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Ο Γιώργος Ρώρος και η “Ώρα της Πάτρας” είναι η τρίτη παράταξη που θα διεκδικήσει τον δήμο, έχοντας την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των κομματικών του στελεχών, αλλά και ένα μέρος του εμπορικού κόσμου μαζί της, καθώς ο επικεφαλής της είναι και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο Νίκος Παπαδημάτος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος που θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Νέα παράταξη με σημαντική δυναμική στο χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών είναι αυτή που ήδη έχει σχηματιστεί με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά. Η παράταξη θα κάνει την πρώτη της εκδήλωση στις 16 Φεβρουαρίου.

Από τους πρώτους που έχουν δηλώσει την υποψηφιότητά τους είναι ο Νίκος Τζανάκος και η παράταξη του “Πάτρα η δικιά μας πόλη”. Υποψήφιος θα είναι επίσης και ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος με την παράταξη “Πάτρα, Διεθνής Σύγχρονη Πόλη”, ο οποίος έχει προχωρήσει ήδη σε αρκετές συγκεντρώσεις παρουσιάζοντας τις θέσεις του.

Ο Σπύρος Πολίτης έχοντας ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από τον ερχομό του νέου έτους, αναμένεται να κάνει τις αντίστοιχες κινήσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, αλλά και το όνομα της παράταξης του, προχωρώντας στον δικό του αυτόνομο συνδυασμό.

Επίσης, για ακόμα μία φορά θα κατέβει ο Χρήστος Πατούχας με τον συνδυασμό του “Ανυπότακτη Πολιτεία “,όπως και ο Θόδωρος Ντρίνιας με το “Κοινοτικόν».

Τέλος, την Δευτέρα στις 11 Φεβρουαρίου ο Νίκος Νικολόπουλος στην συγκέντρωση που θα κάνει αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Πάτρας και τα… γεννητούρια της παράταξης του (όπως ο ίδιος τα αποκαλεί), έχοντας προχωρήσει ήδη σε διαφημιστικά σποτάκια, αλλά και καθημερινές παρεμβάσεις στα κοινά της πόλης με ανακοινώσεις του.

Share the Post