ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (χρονολόγιο ειδήσεων)

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας (α’ και β’ γύρος) των επαναληπτικών εκλογών, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε τα εξής:

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να επαναλάβω ότι οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας υπέγραψαν την … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας έκανε απόψε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έδωσαν σήμερα εντολή για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι μας τίμησαν με την … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγο αφότου οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών του β’ γύρου για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας, όπου σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, είπε τα εξής:

«Σήμερα, οι πολίτες … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρώτος με διαφορά έρχεται για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο υποψήφιος της ΝΔ, με 56,4%, σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular logic.

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο Απόστολος Κατσιφάρας με 43,6% και χάνει την εκλογή.

Η ήττα του Απόστολου … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα χέρια, σήκωσαν τον νέο Περιφερειάχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, φίλοι και υποστηρικτές του έξω από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα.

Εν αναμονή του νέου Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη είναι ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο στην Αγίου Ανδρέου. Ο δρόμος στο κέντρο της Πάτρας έκλεισε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φαρμάκης αναμένεται εκεί περίπου στις 9:30. 

56,4% είναι το ποσοστό που δίνει το προβάδισμα στον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών. 

Νίκη επίσης, δίνουν οι ίδιες πηγές στον Κώστα Πελετίδη για τον δήμο Πατρέων. 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκλογικά Τμήματα στο σχολικό συγκρότημα «Ανδρέας Παπανδρέου» της Πάτρας
επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του
συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, όπου
είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συμπολίτες.
Κατά την επίσκεψή του, ο κ. … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου ψήφισε στις 10 το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος
Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφθηκε
εκλογικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας και αργότερα έφτασε στην Πάτρα, όπου στο
εκλογικό κέντρο που στεγάζεται στον χώρο του 2 ου … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 θα βγει στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Singular Logic, το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 θα βγει στις 9 το … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με φίλους και στενούς συνεργάτες πέρασε το Σάββατο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, αφού προηγουμένως είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στο εκλογικό του κέντρο, στην Πάτρα, λίγες ώρες πριν τις περιφερειακές εκλογές του β’ γύρου.

Ο … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μια μεγάλη γιορτή της νεολαίας έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Με τους ήχους και  τις μουσικές της μπάντας «15 50» εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού  «Δυτική … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με περιοδείες, συναντήσεις και επαφές με πολίτες στην Πάτρα και το Αγρίνιο, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συναντώμενος για ακόμα μία μέρα με εκατοντάδες … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα επισκέφτηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή.
Γεννηματά: Η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο
Σε δηλώσεις της η κ. … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα
στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 θα ασκήσει το
εκλογικό του δικαίωμα στο Καλέντζι Αχαΐας.
Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 215 Εκλογικό Τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου
Γεωργίου.
Στις 11.30 το πρωϊ θα … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του
συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας
αναφέρει τα εξής:
«Ολοκληρώνουμε σήμερα την προεκλογική εκστρατεία μας. Με εμπιστοσύνη στην
κρίση των πολιτών. Και τους καλούμε την Κυριακή να πάνε στις κάλπες και … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναρτήθηκαν αργά το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Πατρών, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στην Αχαϊα για τις Περιφερειακές εκλογές.
Στην Αχαϊα, ο συνδυασμός του Απ. Κατσιφάρα παίρνει 8 έδρες, ο συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη 6 έδρες, ο συνδυασμός του Κώστα Σπηλιόπουλου 3 έδρες, … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μιλήσαμε στους ανθρώπους με απλά λόγια. Πήγαμε παντού και βρεθήκαμε κοντά στο προβλήματα. Τους δείξαμε ότι θέλουμε μία Περιφέρεια των ανθρώπων και όχι των μηχανισμών. Μία Περιφέρεια που δεν θα ανήκει στον… Περιφερειάρχη, αλλά στους πολίτες. Και μία Περιφέρεια που … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αρχική “κόντρα” Κατσιφάρα – Σπηλιόπουλου στις Περιφερειακές εκλογές για την Δυτική Ελλάδα δίχασε το ΠΑΣΟΚ ή το Κίνημα Αλλαγής της περιοχής.

Όμως το θέμα έχει και συνέχεια…  ο “χαμένος” των εκλογών Κώστας Σπηλιόπουλος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλου, Γιάννης Ταπεινός διαφοροποιείται από την απόφαση του επικεφαλής και δηλώνει ουσιαστικά, για το β’ γύρο των εκλογών , στήριξη στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Φίλες και φίλοι,

Έκανα … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ομαλή διεξαγωγή των επαναληπτικών Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Τα εκλογικά τμήματα διακρίνονται και πάλι σε Α΄ και Β΄ προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο πλευρό των επαγγελματιών εστίασης και αναψυχής του νομού Αχαΐας τάσσεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, χαρακτηρίζοντας ως παντελώς απαράδεκτο, στην εκκίνηση της θερινής σαιζόν να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες επαγγελματίες εξαιτίας μίας υπόθεσης που θα έπρεπε να έχει κλείσει … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάλεσμα συστράτευσης και ενότητας των προοδευτικών δυνάμεων ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, απεύθυνε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας κατά τις επαφές του με πολίτες της Ηλείας.

Την Πέμπτη ο κ. Κατσιφάρας … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το σχόλιο που έγραψε στο προσωπικό του προφίλ το πρωί, εξήγησε λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Φούρας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Ο πρώην βουλευτής, δήμαρχος Πατρέων και υπουργός από την Αχαΐα, αναφερόμενος στον β γύρο των εκλογών στην Περιφερέρεια δυτικής Ελλάδας και τους … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακοίνωση Στήριξης της ΔΗ.ΣΥ.Μηχανικών στον Αποστολο Κατσιφάρα:

Αγαπητοί συμπολίτες,

η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας, η παράταξη που αποτελεί το βασικό πυλώνα της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας,  δηλώνει την σθεναρή στήριξή της στον β’ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ