Περιοδεία Αλεξόπουλου στο Ρίο: «Θα πάμε εμείς κοντά τον πολίτη και δεν θα περιμένουμε να έρθει ο πολίτης σε εμάς»- ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ 1

Περιοδεία την περιοχή του Ρίου πραγματοποίησε σήμερα (Σάββατο) το πρωί ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε όλες τις περιοχές της Πάτρας με στόχο την κατάρτιση του προγράμματος της παράταξης μετά από διεξοδικό διάλογο με τους πολίτες.
Ο κ. Αλεξόπουλος συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ενώ κατέγραψε προβλήματα, αιτήματα και προτάσεις.
«Προχωράμε την κατάρτιση του προγράμματός μας, το οποίο συμπληρώνουμε και βελτιώνουμε συνεχώς μέσα από το διάλογο που έχουμε με την κοινωνία» επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος. «Μιλάμε με τους πολίτες και συζητάμε για θέματα που αφορούν την πόλη, την εικόνα και την πορεία της αλλά και θέματα που αφορούν τη γειτονιά του καθενός, το χώρο στον οποίο καθημερινά δραστηριοποιείται. Oι πολίτες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πόλη στην οποία ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Θέλουμε ο συνδυασμός μας να είναι ένας αντικατοπτρισμός της κοινωνίας, να εκφραστούν γνήσια οι Πατρινοί και κανένας άλλος. Για αυτό και θα βρεθούμε σε κάθε γωνιά της πόλης. Θα πάμε εμείς κοντά τον πολίτη και δεν θα περιμένουμε να έρθει ο πολίτης σε εμάς».

Share the Post