Πέτρος Ψωμάς: «Είμαι υποψήφιος Δήμαρχος γιατί δεν θέλω να συμβιβαστώ»

xv

Τους λόγους και τις βασικές αρχές που τον ώθησαν μαζί με πολλούς νέους και ενεργούς πολίτες στην δημιουργία της νέας δημοτικής παράταξης “σπιράλ” εξήγησε ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς, στην εκπομπή «Ώρα της κάλπης» με τη δημοσιογράφο Μαρία Ορφανού στο Achaia Chanel.

«Δεν θέλω άλλο να συμβιβαστώ, γιατί θεωρώ ότι έχω ευθύνη…Με την αδράνεια δεν βοηθάμε να πάει αυτή η πόλη μπροστά» τόνισε μεταξύ άλλων, εξηγώντας όχι χρειάζεται «δράση και όχι αδράνεια, δράση και όχι αντίδραση, μια διαφορετική οπτική και ένα διαφορετικό όραμα» για την «Πάτρα που θα μας κάνει πάλι περήφανους».

Ανέφερε την ανάγκη απεμπλοκής των αυτοδιοικητικών εκλογών από τις πολιτικές και κομματικές γραμμές, για την ανάδειξη μιας νέα δημοτικής αρχής που θα εμπνέεται και θα εμπνέει τους πολίτες της πόλης, ενώ τόνισε την ανάγκη συνέργειας και συνεργασίας. «Αφού στις γειτονιές μας τα καταφέρνουμε, στους τομείς ο καθένας μας επίσης τα καταφέρνουμε, μήπως ήρθε η ώρα να ενώσουμε τους “κύκλους” μας για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά»

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη

Share the Post