Πέντε ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο υποψ. Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θ. Μπαρής

yminwmjtrm5cb8adeb75d3d

Aκόμη πέντε υποψήφιους του συνδυασμού του «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» ανακοίνωσε ο εκπαιδευτικός και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Πρόκειται για πέντε ακόμη ενεργούς πολίτες, αγωνιστές της ζωής που αγαπούν τον τόπο τους και αποφάσισαν να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για να καταλάβει ο Δήμος Ερυμάνθου τη θέση που του αξίζει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού.

Είναι αυτοδιοικητικά στελέχη με πολύτιμη εμπειρία καθώς και νέα άτομα που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους για 1η φορά, φέρνοντας ωστόσο, φρέσκες ιδέες και προτάσεις.

«Θέλουμε όλους τους πολίτες στο πλευρό μας. Με υποψήφιους που προέρχονται μέσα από την κοινωνία, όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τον Δήμο μας πιο ψηλά. Γιατί έχουμε τη δύναμη, τη διάθεση και την ικανότητα. Μα πάνω απ’ όλα έχουμε πίστη στους ανθρώπους μας και στις δυνατότητες της περιοχής μας», δήλωσε ο κ. Μπαρής.”

Οι 5 νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Σοφία Ταλαγάνη

Η Σοφία Ταλαγάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ερυμάνθεια. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τόπο της, όπου και διατηρεί γεωπονικό κατάστημα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αθανάσιος Παπαναγιώτου

Ο Αθανάσιος Παπαναγιώτου κατάγεται από το Λεόντιο και είναι αγρότης. Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι εν ενεργεία αντιδήμαρχος Ερυμάνθου.

Αντώνιος Βακρόπουλος

Ο Αντώνιος Βακρόπουλος κατάγεται από το Κάλφα Τριταίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Νικολίτσα Ξυπολιά Γκολώνη

Η Νικολίτσα Ξυπολιά Γκολώνη είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρεία «Μύλοι Αχαΐας» και χειρίστρια μηχανών αλέσματος σιτηρών και μπαχαρικών.

Περικλής Κανελλάκης

Ο Περικλής Κανελλάκης κατάγεται από το Ελληνικό Ερυμάνθου. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ερυμάνθου.

Share the Post