Πάτρα: Υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο η Μυρτώ Καμβυσίδη

alexopoulos_kamvisidi-620×420
Την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Πατρέων στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε η ερμηνεύτρια:
“Οι νέοι εν συνόλω πρέπει να θέτουμε τις σπουδές μας στην υπηρεσία ανθρώπων που έχουν εμπειρία, όρεξη κι αντοχή να προσφέρουν. Ανήκω κι εγώ σε αυτούς που θα χαρακτήριζε κάποιος “ακομματίκ”, ωστόσο πιστεύω σε πρόσωπα κι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος αποτελεί για μένα έμπνευση. Οι συζητήσεις μαζί του, η εργατικότητα και η εντιμότητά του δε μου άφησαν άλλο περιθώριο από το να τον στηρίξω εμπράκτως με την υποψηφιότητά μου.
Ερωτεύτηκα την Πάτρα και επέλεξα να ζήσω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ. Πρώτα απ’ όλα στην πόλη μας αγάπησα τους ανθρώπους της. Για αυτούς διατίθεμαι να παλέψω.
Η Πάτρα πρέπει να έχει τη θέση που της αξίζει, να είναι ο πιο σημαντικός εμπορικός, τουριστικός προορισμός, τουλάχιστον στην Πελοπόννησο.
Βλέπουμε παραδείγματα πόλεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πρότυπο αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Ζήσαμε την Καλαμάτα να μεταλλάσσεται. Μέρα νύχτα όλη η πόλη ήταν ένα “εργοτάξιο” και τώρα έχουν ανοιχτεί καλύτερες προοπτικές για αυτήν. Είδαμε τα Τρίκαλα να γίνονται φάρος καινοτόμων ιδεών και πρακτικών κ.α
Το πιστεύω, θέλω να το ζήσω και ανυπομονώ να δω την πόλη μας να ακτινοβολεί υγεία, καθαριότητα, πρωτοπορία, αισθητική, πολιτισμό, να γίνεται “Πρωτεύουσα ξανά”!
Μυρτώ Καμβυσίδη, ερμηνεύτρια,
•Τελειόφοιτη Μ.Σ.Κ “Μαρία Καλλας”
•Πτυχιούχος του Παντείου Παν/μίου του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού,
•Κάτοχος Μεταπτυχιακού Ηθικής Φιλοσοφίας του Παν/μίου Πελοποννήσου και του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών
Επιπροσθέτως, εργάζεται πολλά χρόνια στο ιστορικό Χάραμα και πρωταγωνίστησε σε διεθνές ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.
Τέλος έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες εν ζωή, ερμηνεύει τραγούδια σε όλες τις γλώσσες και γνωρίζει αγγλικά, ισπανικά και τούρκικα

Share the Post