Πάτρα: Το Σάββατο ανακοινώνει επίσημα ο Πέτρος Ψωμάς

psomas-620×371

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στη 13.30, ο Πέτρος Ψωμάς παρουσιάζει το όνομα και τις βασικές αρχές της νέας του παράταξης επισημοποιώντας την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Πατρέων. Στην ανοικτή εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο King George Hall, στο κάτω μέρος της Πλατείας Βασ. Γεωργίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία του νέου σχήματος σε μια γνωριμία με τίτλο: «Ανοίγεται στην πόλη το…»

Προσκεκλημένοι σε αυτό το ξεκίνημα όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την παράταξη, να μιλήσουν με τον επικεφαλής και να μάθουν πώς η αρχή γίνεται από τους κύκλους μας…

Ο Πέτρος Ψωμάς, γνωστοποίησε προ εβδομάδας την πρόθεσή του για την υποψηφιότητα του Δήμου Πατρέων με δήλωσή του η οποία κατέληγε: «Θα ήθελα πολύ να ζήσω τα επόμενα χρόνια σε μια Πάτρα για την οποία θα αισθάνομαι υπερήφανος. Θα ήθελα πολύ σε μια τέτοια Πάτρα να ζήσουν και τα παιδιά μας. Είμαι αποφασισμένος να συμμετάσχω στην προσπάθεια της ανόδου. Στην αυριανή συν-διοίκηση του Δήμου, υπάρχουν άνθρωποι, λογικές και νοοτροπίες που είναι απαραίτητες. Και διαθέσιμες. Γι’ αυτό και θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Κλείνω το δικό μου ραντεβού με όλους όσοι πικραίνονται και απογοητεύονται από τη σημερινή Πάτρα, αλλά εξακολουθούν να ονειρεύονται».

Share the Post