Πάτρα: Στη ΔΕΗ η Δημοτική Αρχή για το κομμένο ρεύμα σε συμπολίτες

pef_0038

Σήμερα το πρωί για πολλοστή φορά, ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ (Ακτή Δυμαίων). Από τον Δήμο Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας.

Στην συνάντηση που ακολούθησε απαίτησαν από τον περιφερειακό Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε όσες λαϊκές οικογένειες έχει κοπεί. Επίσης, απαίτησαν να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές δόσεις και στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής δεσμεύτηκε ότι θα επανασυνδέσει το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών της Πάτρας στα οποία έχει διακοπεί.

Ο Δήμαρχος Πατρέων επανέλαβε την σταθερή θέση της Δημοτικής Αρχής μα μην μένει χωρίς ρεύμα κανένα σπίτι. Να πάψει η ΔΕΗ να ζητά υπέρογκες προκαταβολές και ελάχιστες δόσεις για επανασυνδέσεις, από άτομα τα οποία δεν έχουν εισόδημα και ζουν με το επίδομα του ΚΕΑ. Με τέτοιες απαιτήσεις από την πλευρά της ΔΕΗ δεν υπάρχει δυνατότητα ανταπόκρισης των λαϊκών οικογενειών και έτσι αυτές καταδικάζονται να μείνουν στο σκοτάδι.

 

Share the Post