Πάτρα: Πέντε νέοι υποψήφιοι με την «Ωρα Πατρών»

ROROS-MPROMPONA-LAME

Στον κοινό αγώνα για μια πόλη αντάξια της ιστορίας, του πολιτισμού και των ανθρώπων της, συμμετέχουν αξιόλογοι συμπολίτες θέτοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, τον Γιώργο Ρώρο. Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ καλωσορίζει πέντε ακόμη υποψήφιους, οι οποίοι τάσσονται στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης.

Γιώργος Βαγενάς: Ένας ακόμη κοινός αγώνας με τον Γ. Ρώρο

ROROS BAGENAS

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας  της ΕΣΕΕ, Γιώργος Βαγενάς δήλωσε «με τον Γιώργο Ρώρο μας συνδέουν οι κοινοί συνδικαλιστικοί αγώνες και το κοινό μας πάθος για διαρκή αγώνα προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες δραστηριοποίησης των συναδέλφων εμπόρων. Πλέον ο αγώνας αυτός συνεχίζεται με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας και για την Πάτρα που όλοι θέλουμε»

Ντίνα Κωνσταντοπούλου Μπρομπονά: Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί

Η Λογίστρια Ντίνα Κωνσταντοπούλου Μπρομπονά, ανέφερε «βλέποντας τις δυνατότητες αυτής της πόλης να μένουν αναξιοποίητες από επαγγελματίες πολιτικούς  και άτολμους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, θέλησα να συμπράξω με νέους και άφθαρτους ανθρώπους πετυχημένους στο επάγγελμα τους που δεν αποσκοπούν να κάνουν την πολιτική επάγγελμα βιοπορισμού αλλά λειτούργημα για μία καλύτερη Πάτρα όπως την έχουμε όλοι μας ονειρευτεί. Χαμένες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν οι επαγγελματίες πολιτικοί με την ξύλινη λογική τους. Για αυτό και συμπράττω με την ομάδα του Γιώργου Ρώρου που πρεσβεύει το νέο και ταυτόχρονα την κοινή λογική που τόσο χρειάζεται η πόλη μας».

Lame Diane Βισβάρδη: Η Πάτρα χρειάζεται ανθρώπους με ανοικτά μυαλά

Η Lame Diane Βισβάρδη, μέλος του Δ.Σ. Γαλλόφωνων Αχαΐας, δηλώνει «αποφάσισα να συμμετέχω στην κοινή αυτή προσπάθεια, πιστεύοντας ότι είναι καιρός να αλλάξει η διοίκηση στο Δήμο μας. Η πόλη έχει ανάγκη από ανθρώπους με ανοικτά μυαλά που θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε κρίσιμους τομείς όπως ο τουρισμός και το Καρναβάλι της Πάτρας. Επίσης, τάσσομαι στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου, γιατί υποστηρίζω την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είμαι αριστερό πνεύμα, διαφωνώντας όμως με την πολιτική του ΚΚΕ και της δημοτικής Αρχής. Θεωρώ πως ο Γιώργος Ρώρος έχει αποδείξει ότι μπορεί να παλεύει για τα προβλήματα της πόλης μας»

Ελένη Μαρτσούκα- Μήλια: Με όραμα για την Πάτρα

????????????????????????????????????

Η ιατρός –μικροβιολόγος, Ελένη Μαρτσούκα- Μήλια επεσήμανε «ο Γιώργος Ρώρος είναι ένας έντιμος άνθρωπος και έχει αποδείξει μέσω της δράσης του στον Εμπορικό Σύλλογο ότι ξέρει να μάχεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών και της εικόνας της πόλης μας. Έχει όραμα για την Πάτρα και έχει την ικανότητα να δρομολογήσει όλα όσα δεν έχουν γίνει στην καθαριότητα, στη στήριξη των οικογενειών, των γυναικών μέσω δομών, κ.α. Επίσης, μπορεί να διεκδικήσει την ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων της πόλης, όπως η απόδοση του Ριγανόκαμπου για τη δημιουργία πάρκου»

Ελένη Ντρέκη: Βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος

????????????????????????????????????

Η εκπαιδευτικός, Ελένη Ντρέκη υποστήριξε «ο Γιώργος Ρώρος εδώ και δεκαετίες έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Με έχει πείσει ότι είναι ένας βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος που ξέρει ν γεφυρώνει τις αντιθέσεις και να κάνει πράξη την ενότητα μέσα από τη διαφορετικότητα. Έχει δώσει άλλωστε, άριστα δείγματα γραφής μέσα από την πολυετή ενασχόλησή του στον Εμπορικό Σύλλογο  και δεν είναι τυχαίο ότι μια ιδιαίτερη επαγγελματική ομάδα της πόλης που έχει πληγεί τον εμπιστεύεται. Επίσης έχει ιδέες, ανοικτό μυαλό και όραμα για την Πάτρα, όπως επίσης, έχει διάθεση για προσφορά. Μέσα από το συνδυασμό της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ που είναι πολυσυλλεκτικός θέλησα να συμβάλλω κι εγώ στην κοινή αυτή προσπάθεια»

 

 

 

Share the Post