Πάτρα: Ανακοίνωσε νέους υποψηφίους ο Γ. Ρώρος

IMG_0369

Με την… ορμή των νιάτων τους, τις φρέσκες ιδέες, την αυθεντικότητα και τη δύναμη να αλλάξουν όλα όσα τους πληγώνουν στην πόλη τους, τέσσερις ακόμη νέοι άνθρωποι τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων και επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, Γιώργου Ρώρου.

Σπύρος Κόντης: Οι νέοι δεν μπορούν να απουσιάζουν…
Ο Σπύρος Κόντης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι 21 ετών και είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως λέει «εμείς οι νέοι που θέλουμε να ζήσουμε στην Πάτρα, αφουγκραζόμαστε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, συμμετέχουμε με τον τρόπο μας στην καθημερινότητα της πόλης δίνοντας τον δικό μας παλμό, επιδιώκουμε τώρα να χρωματίσουμε με τα δικά μας χρώματα και αντιλήψεις τα δημοτικά θέματα. Εμείς οι νέοι και οι νέες δεν μπορεί να απουσιάζουμε από τα τεκτενόμενα ενός Δήμου που αναφέρεται συνεχώς σε εμάς χωρίς εμάς. Θέλουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση «νέα» που θα προάγει την οικολογία , τον πολιτισμό, τον αθλητισμό αλλά και την ανάπτυξη που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας! Έχουμε διάθεση, ιδέες αλλά και τον δικό μας μοναδικό και συνάμα νεανικό τρόπο να κάνουμε την Πάτρα καλύτερη. Δεδομένης της ανάγκης για ανανέωση και με τη φιλοδοξία να εκφράσω όσο πιο αυθεντικά μπορώ τη δική μου γενιά, τα οράματα και τις ιδέες της διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου και ιδιαίτερα των νέων στο σύνολο του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων. Δώστε μας την ευκαιρία! Γιατί η νεολαία είναι το μέλλον!»

Aλεξία Ηλιοπούλου: Θέλουμε την ευκαιρία να ζήσουμε στον τόπο μας
Η Αλεξία Ηλιοπούλου δήλωσε «με μεγάλη μου τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του κυρίου Ρώρου να συμπορευτώ μαζί του με το συνδυασμό «Ώρα Πατρών» και να συνδράμω στην προσπάθεια να αναδείξουμε το Δήμο μας στο ομορφότερο μέρος να ζεις. Συντάχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί του διότι έχει αποδείξει έμπρακτα στην πολυετή διαδρομή του στον εμπορικό σύλλογο πως μάχεται, διεκδικεί, οραματίζεται και πετυχαίνει τους στόχους του! Θέλουμε μια πόλη που θα προσφέρει ευκαιρίες στους νέους να ζουν και να ευημερούν στον τόπο τους. Με τον κύριο Γιώργο Ρώρο είμαι σίγουρη πως θα το πετύχουμε!»

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Με όραμα και προοπτική
Ο μουσειολόγος, Δημήτρης Παπαδόπουλος επισημαίνει την ανάγκη να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Πατρέων μία προοδευτική διοίκηση με Όραμα και Προοπτική. Αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει ένα ευρύ κάλεσμα για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Πάτρα δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει αμέτοχη. Με τη θέσπιση της απλής αναλογικής αλλάζει το τοπίο των πλειοψηφικών συστημάτων διακυβέρνησης. Η «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» είναι πολυσυλλεκτικός και πολυπρισματικός συνδυασμός. Ένας από τους λόγους που τάχθηκα στην παράταξη του Γιώργου Ρώρου είναι, ότι έδωσε ώθηση σε νέους και νέες να συμμετάσχουν ενεργά τόσο στη διαμόρφωση του αυτοδιοικητικού προγράμματος αλλά και σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για αυτά που πρεσβεύουμε σαν πολιτικός χώρος. Στόχος μας είναι να μείνουν οι νέοι στην πόλη. Τώρα είναι η ώρα της Πάτρας. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ!»

Αλεξάνδρα Βιουγιουκλάκη: Θέλουμε να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν
Η Αλεξάνδρα Βουγιουκλάκη, τελειόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, τονίζει «η ενασχόληση με τα κοινά και ειδικά με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι επιτακτική ανάγκη. Σαν νέοι άνθρωποι συνεισφέρουμε με φρέσκια ματιά και οι καινοτόμες ιδέες που μπορούν να αποτελέσουν την πνοή στην εξέλιξη της πορείας της Πάτρας. Οι εκλογές δεν είναι μια αδιάφορη διαδικασία, αλλά είναι η Ώρα οι νέοι να λάβουν δράση και να αλλάξουν αυτά που τους πληγώνουν καθημερινά. Σαν Ώρα Πατρών έχουμε στόχο να μείνουν οι νέοι στην πόλη και αυτό μπορούμε να το κάνουμε πράξη μαζί με το Γιώργο Ρώρο».

Share the Post