Πάτρα: Άρχισε “πόλεμος” μεταξύ υποψηφίων Δημάρχων με “πληρωμένες αναρτήσεις” στο διαδίκτυο!

internet_20

Ένα νέο τρόπο, όχι και τόσο…δεοντολογικό έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν υποψήφιοι στην προσπάθεια να κερδίσουν ψηφοφόρους, στην μάχη για το Δήμο της Πάτρας.

Τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο κατακλύζεται από αναρτήσεις ανύπαρκτων ατόμων, ή ακόμη και σελίδων που έχουν δημιουργηθεί και μάλιστα επί πληρωμή στην Google και υποστηρίζουν συγκεκριμένους υποψήφιους, εκτοξεύοντας “βέλη” εναντίον των υπολοίπων, με διάφορα προσχήματα.

Οι αναρτήσεις δε, περιλαμβάνουν από ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις, μέχρι προσωπικές επιθέσεις, που ξεφεύγουν από κάθε ορθής πρακτικής ενός προεκλογικού αγώνα, που χαρακτηρίζεται από αντιπαράθεση θέσων και προτάσεων.

Γιατί όταν τα πληρωμένα κείμενα αναφέρονται σε δειλούς υποψηφίους, κομματικά ανδείκελα, εξαρτώμενους και πολλά ακόμη επίθετα που με κάθε ευκαιρία αναφέρονται θέλοντας να πλήξουν με χτυπήματα …κάτω από την μέση συνυποψηφίους, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα.

Προφανώς, ορισμένοι έχοντας μόνο ανάλογες εμπειρίες του παρελθόντος, ακολουθούν “παλαιολιθικά βήματα” προεκλογικής εκστρατείας. Και θα ήταν λάθος υποψήφιοι δήμαρχοι να “πέσουν” σε ανάλογη παγίδα. Γιατί τότε οι πατρινοί θα παρακολουθούν μέσα από το facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα θέατρο παραλόγου, που μόνο τα ζητήματα της πόλης δεν θα προωθούνται!

Share the Post