Ο Χρήστος Γούτος για την Ανακύκλωση: «Μαζί με τον απλό κόσμο, εθελοντές και κοινωνικούς φορείς θα κάνουμε άλματα»

ΓΟΥΤΟΣ ΠΑΡΕΑ2

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος και υποψήφιοι της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», επισκέφθηκαν την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Π.Α.Ρ.Ε.Α» στην περιοχή Ρυάκια Ελίκης, ένα νέο φορέα Κοινωνικής Οικονομίας, που ως Αστικός Συνεταιρισμός έχει κοινωνικό σκοπό.

Ενημερώθηκαν για τον ένα χρόνο από την ίδρυσή της, το όραμα των ιδρυτών και εθελοντών της και για τον βασικό στόχο της ποιοτικής ανάπτυξης.

 

Ο κ. Γούτος συνεχάρη, στο πρόσωπο του κ. Βασίλη Ρίτη, το σύνολο των ανθρώπων του εγχειρήματος, αφού «καταφέρνουν σταδιακά την ανάπτυξη σ’ έναν τομέα που στο Αίγιο δεν λειτουργεί».

 

Η Δημοτική Παράταξη επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη  Ανακύκλωση Απορριμμάτων, αφού αυτό είναι το μεγάλο «στοίχημα» για τον Δήμο Αιγιάλειας .

 

Ο Χρήστος Γούτος, δήλωσε:

«Η ανάγκη του Δήμου Αιγιάλειας, για ορθή διαχείριση των απορριμμάτων είναι τεράστια, αφού μέχρι σήμερα η Αανακύκλωση δεν υφίσταται στο επιθυμητό ποσοστό. Κάθε υγιής πρωτοβουλία ιδιωτών και  κοινωνικών φορέων προς αυτή την κατεύθυνση είναι από εμάς θετική και στο μέλλον θα στηρίζεται με όλα τα μέσα. Η δημιουργία Πράσινων Γωνιών σε όλο το Δήμο, σε ιδιωτικούς χώρους και αλλού , όπου οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν τα ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να μην στοιβάζονται στους κάδους, είναι επιβεβλημένη. Ας γίνουμε  όλοι πιο ενεργοί και συνειδητοποιημένοι. Δεν μπορεί να συνεχίσουμε να είμαστε θεατές σε καταστάσεις κατά του περιβάλλοντος, ούτε ο Δήμος δύναται να δαπανά συνέχεια εκατομμύρια ευρώ για αναγκαστικές λύσεις μεταφοράς των απορριμμάτων. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε. Μαζί με τον απλό κόσμο. Ζητάμε απ’ όλους τους πολίτες την συμμετοχή τους και είναι σίγουρο ότι μαζί θα κάνουμε άλματα στην Ανακύκλωση».

 

#oloimazi Στηρίζουμε:

 

 

  • Τις Κινητές Μονάδες Ανακύκλωσης
  • Το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης
  • Τον Εθελοντισμό με συντονισμένες Δράσεις

 

 

Share the Post