Ο Φώτης Δημακόπουλος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

dimakopoulos-alexopoulos-620×420

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς τους συμπολίτες μου, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Δημοτικός Σύμβουλος στην παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά!” με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα. Με τον υποψήφιο Δήμαρχο συνεργαστήκαμε στο παρελθόν την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος στο Δήμο Παραλίας και εκείνος πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) αλλά και στη συνέχεια ως Αντιπεριφερειάρχης και εγώ ως Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ικανότητα του, η εμπειρία του και το όραμά του αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για αναγέννηση και πρόοδο του Δήμου μας. Η υποψηφιότητά μου έχει ως γνώμονα το συμφέρον του τόπου μου και των συμπολιτών μου.

Βασικό μου κίνητρο είναι να αγωνιστώ για τα προβλήματα της πόλης και να διεκδικήσω μία καλύτερη ποιότητα ζωής με όπλα την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη. Αγαπητοί συνδημότες με την παράταξη << Πρωτεύουσα ξανά! >> βάζουμε γερά θεμέλια για έναν πρωτοπόρο και σύγχρονο Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο και για τις επόμενες γενιές.

Share the Post