Ο Παναγιώτης Λαλιώτης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη

IMG-317bad3f6524c59c364374caf07ca650-V-620×420

Τη συνεργασία και συμπόρευσή του με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, αποφάσισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Παναγιώτης Λαλιώτης.

Η συμπόρευση θα σηματοδοτηθεί, τόσο εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, όσο και κατά την προεκλογική περίοδο, με τη συμμετοχή του κ. Λαλιώτη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Όλα από την αρχή».

Ο ίδιος ο κ. Λαλιώτης σχετικά με την απόφασή του, ανέφερε τα εξής: «Θα σταθώ στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη, ενός νέου και δημιουργικού ανθρώπου, γιατί οι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις τύχες της Δυτικής Ελλάδας. Αλλά και γιατί μοιραζόμαστε την ίδια απογοήτευση για τη σημερινή κατάσταση της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και τις ίδιες σκέψεις για την μεγάλη ποιοτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Τέσσερα χρόνια μετά, έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από γέφυρες ανατροπής, αλλά και δημιουργίας. Και αυτές τις γέφυρες θα τις στήσουμε μαζί με τον Νεκτάριο, από την αρχή. Όλα από την αρχή!»

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, δήλωσε: «Ο Παναγιώτης Λαλιώτης είναι ένας από εμάς. Δηλαδή, ένας ενεργός πολίτης, αυτόφωτος και αυτοδύναμος, στην πιο παραγωγική φάση της ζωής του. Βιώνει με τον ίδιο τρόπο που όλοι οι ενεργοί και παραγωγικοί πολίτες της περιοχής βιώνουν τη θηλιά της υπανάπτυξης και αγωνίζεται να σπάσει αυτή τη θηλιά. Τον καλωσορίζω δίπλα μας, στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Τον έχουμε ανάγκη. Οι γνώσεις, οι ικανότητες και το ήθος του, εμπλουτίζουν την προσπάθειά μας, που είναι προσπάθεια και όλων των λογικών και δημιουργικών ανθρώπων της Δυτικής Ελλάδας».

Share the Post