Ο Θεοχάρης Μασσαράς στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά – «Η νεολαία πρέπει να είναι παρούσα και όχι αποκλεισμένη»

spiral_psomas_massaras

«Το “σπιράλ” είναι μια δημοτική κίνηση που ταιριάζει στο προσωπικό μου πιστεύω: την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κηδεμονίες. Ο πολίτης να ξέρει ότι οι αποφάσεις για την πόλη του λαμβάνονται στην πόλη του και όχι σε κομματικά γραφεία ΕΚΤΟΣ της πόλης που ζει και δημιουργεί. Γι’ αυτό πιστεύω στην κίνηση του Πέτρου Ψωμά» δηλώνει ο εκπαιδευτικός Θεοχάρης Μασσαράς, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ”.

«Προσωπικό μου όραμα, η συμμετοχή του συνδημότη και συμπολίτη στη λήψη αποφάσεων για τον Δήμο του και την καθημερινότητά του. Μια τοπική αυτοδιοίκηση και όχι τοπική ετεροδιοίκηση. Η νεολαία να είναι παρούσα και όχι αποκλεισμένη. Μια πόλη φιλική για όλους: την τρίτη ηλικία, τα ΑΜΕΑ, τα παιδιά, τους γονείς και τους ανέργους» προσθέτει.

Ο Θεοχάρης Μασσαράς, του Επαμεινώνδα, είναι καθηγητής Θεολογίας στη Β/θμια εκπαίδευση. Έχει δύο κόρες, τη Σοφία 22 ετών και τη Δήμητρα 19. Σπουδάζουν Οικονομικά η μία και Λογοθεραπεία η δεύτερη. Εργάστηκε για 16 χρόνια στην Αγροτική Τράπεζα. Από το 2004 υπηρετεί στη Β/θμια εκπαίδευση. Ασχολείται από το 2005 με την τοπική αυτοδιοίκηση στην Πάτρα. Από το 2011-2014 ως δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση του Γ. Δημαρά υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας, Πρόνοιας και ως πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Μέλος της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής κατά την ίδια δημοτική θητεία. Υπήρξε μέλος της Μικτής Πολυφωνικής χορωδίας και της βυζαντινής χορωδίας Θεόδωρος Φωκαεύς. Ιεροψάλτης στον Ι. Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών.

Share the Post