Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας για τη νέα ειδικότητα του ΕΠΑΛ Δυτικής Αχαΐας: Συγχαρητήρια σε όλους όσους «κυνήγησαν» με αγώνα και ιδιαίτερο ζήλο το όνειρο!!

nikolaou_xristos_800x400_2

Ευοδώθηκαν οι καρποί των προσπαθειών του Δήμου και της εκπαιδευτικής κοινότητας, για διεύρυνση των ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ Δυτικής Αχαΐας. 

Νέα ειδικότητα προστίθεται και επίσημα πλέον στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1515/7 Μαΐου 2019) του Υπουργείου Παιδείας. Πρόκειται για την ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Τομέας Μηχανολογίας), η οποία θα ξεκινήσει από το νέο σχολικό έτος 2019-2020. 

Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του ιδρύματος που την περίμενε χρόνια η τοπική κοινωνία, ενώ το ανώτατο όργανο της διοίκησης, το δημοτικό συμβούλιο είχε προωθήσει σχετική εισήγηση η οποία υπερψηφίστηκε από το Σώμα, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες της περιοχής, αφουγκραζόμενοι επίσης τα μηνύματα της αγοράς.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το ΕΠΑΛ Δυτικής Αχαΐας, αποτελεί πυρήνα της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος αναπτύσσει με τους ικανότατους εκπαιδευτικούς το μέλλον της επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Δυτική Αχαΐα. 

Για την επίτευξη του τεράστιου αυτού πλεονεκτήματος αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια τόσο στην διεύθυνση του ιδρύματος αλλά και σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που με αγώνα και ιδιαίτερο ζήλο «κυνήγησαν» αυτό το όνειρο.

ΦΕΚ-Τομείς-Ειδικότητες-ΕΠΑΛ-2019-2020

 

 

Share the Post