Ο Γρηγόρης Βασιλόπουλος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

52828229_113936789747864_4306591818260152320_n

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος με επέλεξε για να στελεχώσω το αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιό του και να κατέβω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε Ρίου .
Η Πάτρα και οι όμοροι καλλικρατικοί δήμοι ( έναν εκ τον όποιον καλούμαι να εκπροσωπήσω ) μέσα από τον συνδυασμό ” Πρωτεύουσα ξανά! ” καλείται να βρει την χαμένη της ταυτότητα .
Ως νέος άνθρωπος , έχω την όρεξη , την θέληση , τις ιδέες και την διάθεση να υλοποιήσω προς αυτήν την κατεύθυνση τις προσδοκίες των συμπολιτών μου.
Έχω μεγαλώσει στις γειτονιές του Αγ. Βασιλείου στο Ρίο, όπου διαμένω και εργάζομαι μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Κων/να Παυλοπούλου και έχω δυο παιδιά.
Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία κάνοντας στίβο στο αθλητικό σωματείο ¨ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ” και αργότερα συμμετέχοντας επι σειρά ετών στο Δ.Σ του ποδοσφαιρικού σωματείου “ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ¨. Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου μαζικού αθλητισμού “ΖΕΥΞΗ” . Έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ της δημοτικής κοινότητας Αγ. Βασιλείου. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων νηπιαγωγείου Αγ. Βασιλείου .
Αγαπώ τον τόπο μου και είμαι έτοιμος μαζί με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την νέα πρόκληση. Να κάνουμε την Πάτρα ” Πρωτεύουσα ξανά! “

Share the Post