Ο Γιώργος Ρώρος παρουσίασε σε εκδήλωση τους υποψηφίους του συνδυασμού του ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

59837462_2136401723138979_7218512179601866752_o

Με μία δυναμική συγκέντρωση στο θεατράκι της Μαρίνας, έναν χώρο που σηματοδοτεί τους Ανοικτούς Ορίζοντες, αλλά και μπροστά στη θάλασσα, το κυρίαρχο αναπτυξιακό στοιχείο της Πάτρας η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος στην ομιλία του ανέφερε ότι «έφθασε η ΩΡΑ η πόλη να γυρίσει τα ρολόγια στην ΩΡΑ των δημοτών!».

Όπως τόνισε «είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ! Να αναδείξουμε την Πάτρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη… Να κάνουμε την πόλη μας αυτή που θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε… Την πόλη που δεν θα στενάζει από την ανεργία, που δεν θα καθοδηγείται από τους κομματικούς μηχανισμούς, που δεν θα είναι κλεισμένη στο καβούκι της με μίζερη και κακή διαχείριση.

Έχουμε το σχέδιο, έχουμε την όρεξη, τον ενθουσιασμό και τη διάθεση συνεργασίας αλλά κυρίως έχουμε την Αγάπη και την Αποφασιστικότητα» και αναφέρθηκε στους κύριους άξονες του προγράμματος καλώντας όλους τους Πατρινούς να στηρίξουν την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, ως ένα νέο προοδευτικό, αυτοδιοικητικό σχήμα, με καινοτόμες ιδέες και ανθρώπους με όραμα, που με ανιδιοτέλεια, αίσθηση ευθύνης, δημοκρατική και κοινωνική ευαισθησία θα συμβάλλουν στην παραγωγική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της περιοχής μας.

«Έχοντας αποδείξει στην πράξη ότι εμείς όταν μιλάμε για συναινέσεις και συνθέσεις το εννοούμε, προχωράμε μαζί, δυνατά και οραματικά να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή, δίνοντας τέλος στη στασιμότητα και την κομματική διοίκηση του Δήμου από τον Περισσό, που αποδείχτηκε αδύναμη να διαχειριστεί και να αξιοποιήσει όλα όσα προσέφερε στην πόλη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία η απερχόμενη δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν συνεργάστηκε αλλά την έβαλε απέναντι εξαπολύοντας «λυσσαλέες» επιθέσεις σε βάρος του Πρωθυπουργού, αλλά και των Υπουργών.

Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα πρόκληση με τα εφόδια που αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας παρέδωσε, κάνοντας πράξη όλα όσα η Πάτρα οραματιζόταν επί χρόνια για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, για να αποκτήσει προοπτική και να κρατήσει κοντά της τους νέους ανθρώπους της», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε «δεν επιστρέφουμε στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Έφθασε η ΩΡΑ να πάρουμε την τύχη και το μέλλον μας στα χέρια μας. Από 1ης Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πατρέων θα έχει νέα διοίκηση, με όραμα, πρόγραμμα και κυρίως βούληση να αλλάξει ριζικά τα πράγματα.  Κι αυτό ούτε οι στημένες δημοσκοπήσεις, ούτε τα αντιΣΥΡΙΖΑ επεισόδια των εγκάθετων της δημοτικής Αρχής, μπορούν να το σταματήσουν…».

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αναφερόμενος στους υποψήφιους της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ δήλωσε υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού λέγοντας πως «Οι άνθρωποι μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από κάθε άλλη παράταξη, γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ενεργούς πολίτες που δίνουν το παρών και συμμετέχουν σε κάθε πρωτοβουλία δικτύων αλληλεγγύης, πολιτισμού, αθλητισμού, που υπερασπίζονται τις αξίες του πολίτη και την κοινωνική συνοχή. Είναι όλοι τους άνθρωποι με πίστη στη συλλογικότητα, με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις, με όρεξη για προσφορά και ανιδιοτέλεια από όλο το επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό φάσμα της πόλης μας.»

Να σημειωθεί πως σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δημιουργήθηκε ένα εκπληκτικό γκράφιτι εμπνευσμένο από την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ αναδεικνύοντας τη δύναμη της δημιουργίας των νέων ανθρώπων που πρέπει να μείνουν στην πόλη μας!

Δείτε το βίντεο

Share the Post