Ο Γεώργιος Ανδριόπουλος (Τζώννυ) υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

57852360_10218255329390211_3000847719334936576_n-620×420

Ώστε πράγματι να κατέβω; ρώτησα τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, που μου έριξε την πρόταση! Θα κατέβεις, και θα πεις κι ένα τραγούδι, μου είπε. Και πράγματι, κατεβαίνω. Για να πω ένα τραγούδι για την πόλη μου. Αυτό που ξέρω να κάνω. Να της πω το όνειρό μου και να το μοιραστώ μαζί σας. Να ζήσουμε την Πάτρα σαν μελωδία, σαν ομορφιά. Κάτι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό. Με τα χέρια μας ή με τη φωνή μας.

Γεννήθηκα στην Πάτρα. Έχω συνεργαστεί σαν πιανίστας – ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας με πολλούς έλληνες συνθέτες (Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Στέφανο Κορκολή κ.α.) τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις – συναυλίες. Έχω αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών προγραμμάτων σε μεγάλα μαγαζιά και μουσικές σκηνές (Αθήνα, Πάτρα). Έχω συνθέσει και ενορχηστρώσει πολλά τραγούδια και μουσική για θέατρο και συνεργάζομαι εδώ και χρόνια με το Καρναβαλικό Κομιτάτο στις θεατρικές του παραστάσεις.
Θέτω υποψηφιότητα λοιπόν για Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές με την πολυσυλλεκτική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» με την επιθυμία να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στην αναμόρφωση της Πόλης της καρδίας μας.

 

Share the Post