Ο Αναστάσιος Αθανασόπουλος υποψήφιος με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα»

55901847_452083712204326_4099130492543041536_n

Ο Αναστάσιος Αθανασόπουλος είναι ακόμα ένας υποψήφιος με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» στην τοπική κοινότητα Μαζαρακίου. Ο Αναστάσιος, είναι γιος της Σοφίας και του Ανδρέα Αθανασόπουλου και αποφοίτησε με άριστα από το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει υπότροφος του «Ιδρύματος Μιχαήλ Λάσκαρης» και του «Ομίλου  Πληροφορικής Intered». Παράλληλα με τις σπουδές του, ασχολείται με τη συγγραφή και δημοσίευση άρθρων (θεολογικού, ιστορικού, φιλοσοφικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος), τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για τη διαφύλαξη, ανάδειξη και αξιοποίηση της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Χωριού του, προβαίνοντας στην συγγραφή μιας πολυσέλιδης μελέτης, η οποία θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος: «Αποτελεί μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου η πρόταση του κ. Σπύρου Μυλωνά, ενός ανθρώπου με πραγματικό «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της εν λόγω παράταξης. Πρωταρχικός σκοπός είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, να αποκτήσει και πάλι αυτά τα οποία δικαιούται και αυτά τα οποία αυθαιρέτως τού στέρησαν».

Share the Post