Ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Πάτρας με τη «Νέα Πόλη» η Ευσταθία Γιαννιά

GIANNIA ORKOMOSIA

Δημοτική Σύμβουλος Πάτρας με την παράταξη «Νέα Πόλη», είναι και επισήμως από σήμερα η Ευσταθία Γιαννιά, Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ.

Η ορκωμοσία της κα. Γιαννιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στο γραφείο του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

«Η συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με τον συνδυασμό “Νέα Πόλη” μετά την παραίτηση του επικεφαλής Κώστα Χριστόπουλου, επιβεβαιώνει την ευθύνη που αισθάνομαι απέναντι στους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύτηκαν στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι σίγουρο πως πλέον και από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου, στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, όπως και στην ανάπτυξη και προβολή της πόλης μας. Άλλωστε και ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, δεν έχω σταματήσει να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για όλα τα παραπάνω που ανέφερα»δήλωσε η κα. Γιαννιά.

Παρόντες στη διαδικασία, ήταν ο πρώην επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος.

 Υπενθυμίζεται πως η Ευσταθία Γιαννιά καταλαμβάνει ως α’ επιλαχούσα της παράταξης τη θέση του κ. Χριστόπουλου, μετά τη δήλωση παραίτησης του.

Share the Post