Ξεκίνησε τις περιοδείες στο κέντρο και τις συνοικίες ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος – Δείτε ΦΩΤΟ

53184583_820276091642559_7678847654855442432_n

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος ξεκίνησε σήμερα τις περιοδείες του στην Πάτρα, το κέντρο και τις συνοικίες, προκειμένου να συνομιλήσει με όλους τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επιχειρηματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανθρώπους του πολιτισμού και του αθλητισμού, αλλά και τους νέους ανθρώπους αυτής της πόλης, να ακούσει τα προβλήματα, τις  θέσεις, τις επιθυμίες και τις απόψεις τους για την Πάτρα που θέλουμε, την πόλη που μπορούμε να κάνουμε «Πρωτεύουσα Ξανά» μέσα από συνέργειες που μας θέλουν όλους παρόντες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο κ. Αλεξόπουλος περιόδευσε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του επιχειρώντας ανάπτυξη άμεσου διαλόγου με τους πολίτες στους χώρους δουλειάς και δράσης τους.

«Στόχος μας είναι να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη  μέρα με τους πολίτες και όχι να αποφασίζουμε ερήμην τους. Να φτάσουμε σε κάθε γωνιά της πόλης και να μιλήσουμε και με  τον τελευταίο Πατρινό. Να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη γειτονιά του, στην καθημερινότητά του, στην προσβασιμότητά του στην πόλη, να καταγράψομε τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, να συζητήσουμε για το σχέδιο της παράταξής μας που αφορά το σήμερα αλλά και αυτό που αφορά το αύριο, τις προκλήσεις στις οποίες οφείλουμε να απαντήσουμε ώστε να βγει η Πάτρα από τον κύκλο της εσωστρέφειας και να πάρει ξανά τη θέση που της αξίζει» τονίζει ο κ. Αλεξόπουλος.

/ FEATURED POSTS

Share the Post