Νίκος Παπαδημάτος: Θα είμαστε οι νικητές και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή

P6-1

Ισχυρή πεποίθηση νίκης, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη εκλογή, μετέδωσε στην τελευταία του ομιλία το βράδυ της Παρασκευής, κλείνοντας την προεκλογική εκστρατεία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, μπροστά σε πλήθος κόσμου που επευφημούσε τον αυριανό Δήμαρχο. «Τα μηνύματα της νίκης έρχονται από κάθε γωνιά του Δήμου, θα είμαστε οι νικητές των εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος” αφού ευχαρίστησε τους δημότες που προσήλθαν μαζικά, αλλά και αυτούς που τον προσφώνησαν, όπως ο τ. υπουργός Σπ. Σπηλιωτόπουλος και οι βουλευτές Α. Κατσανιώτης και Ι. Φωτήλας, στη συνέχεια περιέγραψε το τοπίο στο Δήμο Πατρέων όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ταυτόχρονα ο Ν. Παπαδημάτος δεν κρύφτηκε. Υπενθύμισε τις πολιτικές και ιδεολογικές του αρχές, αλλά ταυτόχρονα ξεκαθάρισε «ότι σ’ αυτήν την πόλη πίνουμε όλοι το ίδιο νερό, αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους, βιώνουμε τις ίδιες συνθήκες καθαριότητας». Ως εκ τούτου, συνέχισε ο Νίκος Παπαδημάτος «έχουμε καθήκον να προτάξουμε τα κοινά μας προβλήματα και αναζητήσουμε τις άριστες λύσεις με όρους ευρείας συναίνεσης».

Ο Ν. Παπαδημάτος στην ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή του Κ. Πελετίδη υπογραμμίζοντας την πλήρη αποτυχία της στα μείζονα τοπικά ζητήματα όπως είναι η περισυλλογή, εναπόθεση, επεξεργασία και διαχείριση των απορριμμάτων, αναφέρθηκε στην ιδεοληπτική στάση Πελετίδη στο ζήτημα της διαχείρισης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, αλλά και στις μεγάλες καθυστερήσεις στα ζητήματα του δικτύου αποχέτευσης και του Βιολογικού Καθαρισμού.

«Οι πολιτικές του πεποιθήσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο, τον κρίνω όμως ως δήμαρχος που απέτυχε», κατέληξε ο Ν. Παπαδημάτος που αναφέρθηκε και στο Γρ. Αλεξόπουλο. Ο εν ενεργεία και επί οκταετία αντιπεριφερειάρχης, ο επί δωδεκαετία δήμαρχος Λουσικών, ο επαγγελματίας της αυτοδιοίκησης, ψάχνει για την επόμενη απασχόλησή του» σημείωσε με δηκτική διάθεση.

Στη συνέχεια ο Ν. Παπαδημάτος αναφέρθηκε σε πλευρές του προγράμματός του, από την αναμόρφωση ολόκληρου του παραλιακού μετώπου έως το εργοστάσιο απορριμμάτων, που χαρακτηρίζονται από την πρόθεση ανάταξης της Πάτρας, με μια σειρά από παρεμβάσεις, αλλά και μια καινούργια αντίληψη για την οργάνωση και λειτουργία τόσο της πόλης όσο και του Δήμου.

Τέλος ο Ν. Παπαδημάτος εξέφρασε ακράδαντη την πίστη του για το εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης Κυριακής.

Share the Post