Νίκος Νικολόπουλος: Το 60% των πατρινών να μην ξαναφήσει την Πάτρα στα χέρια του ΚΚΕ

7_0

Η «Νέα Πάτρα» έδωσε έναν όμορφο και ανεπανάληπτο αγώνα και ενώ κέρδισε ο συνδυασμός μας την αγάπη, τη συμπάθεια και την εκτίμηση των συνδημοτών μας δεν κατάφερε να κερδίσει και την θετική τους ψήφο.

Οι συμπολίτες μας άκουσαν το μήνυμά μας και  ήδη κυριαρχεί .
« Μας ερωτεύτηκαν άλλα δεν μας παντρεύτηκαν»
είχε πει σε ανάλογη περίπτωση ο Γέρος της Δημοκρατίας…
Δεν αρκεί βεβαίως η συμπάθεια…

Στη κάλπη μετρά μόνον η ψήφος.
Το αποτέλεσμα της κάλπης δεν είναι αυτό στο οποίο πιστεύαμε και προσδοκούσαμε. Ο αγώνας που κάναμε όμως και ο οποίος πιστεύουμε πως ήταν ο καλύτερος δυνατός, δεν χάνεται.

Εμείς από σήμερα συνεχίζουμε τον αγώνα για την Πάτρα και τα παιδιά μας ώστε την επόμενη Κυριακή  να σταλεί το οριστικό μήνυμα νίκης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες της Πάτρας και ξεχωριστά μια προς μια, έναν προς έναν,
τις πολλές χιλιάδες  που με την ψήφο τους εκδήλωσαν  την εμπιστοσύνη τους και θέλω να ξέρουν ότι εμείς δεν θα τους προδώσουμε ποτέ.
Επιθυμώ και δημόσια να εκφράσω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους υποψήφιους και τους εθελοντές της παράταξής μας, που πίστεψαν το καθαρό και αδέσμευτο μήνυμά μας, που νυχθημερόν, όλοι μας δώσαμε το «είναι» μας, κάνοντας έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα.

Ήρθε η ώρα η πόλη μας να απελευθερωθεί οριστικά από τα δεσμά των ιδεοληπτικών «σωματοφυλάκων του Περισσού».
Ήρθε η ώρα όμως, και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και να απαντήσουν στον Πατραϊκό λαό, ποιος επιθυμούν να διοικήσει την πόλη την «επόμενη μέρα».

Θέλω να τονίσω επίσης ότι η δική μας παράταξη ήταν η μόνη που από την αρχή είχε εκφράσει θέση και άποψη για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που δεν ήμασταν δεύτεροι, θα στηρίξουμε τον αντίπαλο του κ. Πελετίδη. Και αυτό θα πράξουμε, απολύτως συνεπείς στις αρχές και τις διακηρύξεις μας.
Η δημοκρατία επιβάλλει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ.Πελετίδη και στον αντίπαλό του, όποιος και αν είναι αυτός, που προσωπικά εύχομαι να είναι ο κ.Παπαδημάτος στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία την επόμενη Κυριακή.

Η «Νέα Πάτρα» θα σταθεί στο πλευρό του γιατί επιμένει: Η Πάτρα δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια… επαναστατική γυμναστική! Χρειάζεται επενδύσεις, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια. Η Πάτρα πρέπει να ξαναθυμηθεί τον παλιό, αρχοντικό εαυτό της! Και εμείς, θα είμαστε εδώ για το υπενθυμίζουμε συνεχώς…

Εμείς  θέλουμε τους πάντες κοντά μας.
Κυρίως όμως, θέλουμε τους πολίτες που απεγκλωβισμένοι από κομματικά διλήμματα, οραματίζονται μια πόλη της ελπίδας και της προκοπής.

Στην εβδομάδα που μπήκαμε, θα επιμείνουμε να διαλαλούμε και να πιστεύουμε ότι  η Πάτρα μπορεί με την δύναμη ΟΛΩΝ – όσων δεν ψήφισαν Πελετίδη – να γυρίσει σελίδα !
Η «Νέα Πάτρα» ήρθε για να μείνει. Και να είναι βέβαιο όλοι ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελέσει μία δύναμη σύνθεσης, αλλά και γνήσιας υπεράσπισης των συμφερόντων της πόλης, που ακόμα και τώρα λέμε ότι δεν πρέπει να παραμείνει δέσμια ιδεοληπτικών ανθρώπων και κομματικό «λάφυρο».
Η «Νέα Πάτρα» θα συνεχίσει να πορεύεται και να προβάλει τις θέσεις και το πρόγραμμα της. Θα συνεχίσει να νοηματοδοτεί και να επηρεάζει την δημοτική πολιτική της επόμενης δημοτικής Αρχής!
Αύριο το βράδυ στις 8:00, ξεκινώντας την δυναμική παρουσία μας στην επόμενη ημέρα, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εθελοντές μας και οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι θα συγκεντρωθούμε στο εκλογικό μας κέντρο για να δώσουμε το στίγμα της συνέχισης του αγώνα για την «Νέα Πάτρα».
Τέλος, όσον αφορά εμένα προσωπικά  θα υπηρετήσω την Πάτρα και τους συμπολίτες μου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης που με έταξε ο κυρίαρχος λαός .
Φυσικά θα συνεχίσω μαχητικά και ασυμβίβαστα να δίνω τις μάχες και από τα έδρανα της Βουλής.
Παρών θα είμαι και στις επόμενες Εθνικές εκλογές !

Share the Post