Νίκος Νικολόπουλος: Επίθεση στον Νίκο Παπαδημάτο

32

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ραδιοφωνικών σταθμών, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη σήμερα το πρωί στις εξής δηλώσεις:
«Την προσεχή Κυριακή αναμετράται ο κομμουνιστής Κώστας Πελετίδης με το 60% του Πατραϊκού λαού, που χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις εξέφρασε την πλειοψηφική βούληση τον να απαλλαγεί η Πάτρα από την καθήλωση της στην παρακμή.
Από την πρώτη στιγμή, μόλις έγινε γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, υλοποίησα την διακηρυγμένη θέση της «Νέας Πάτρας» και τάχθηκα στο πλευρό του δεύτερου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, τον οποίο επέλεξε ο λαός της Πάτρας να αναχαιτίσει το κομμουνιστικό καθεστώς της οπισθοδρόμησης.
Την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας στελέχη και εκλογικοί αντιπρόσωποι της «Νέας Πάτρας» θα βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα για να περιφρουρήσουν την πλειοψηφική βούληση των δημοκρατικών, φιλελεύθερων, προοδευτικών και αριστερών πολιτών της Πάτρας.
Υπενθυμίζω, επίσης, ότι τάχθηκα στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ως απλός φαντάρος, να συνεισφέρω από το μετερίζι που ο ίδιος θα επιλέξει, χωρίς να διεκδικώ ή να επιθυμώ το οποιοδήποτε αντάλλαγμα.»
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την σημερινή δήλωση του Νίκου Παπαδημάτου, ο οποίος έκανε λόγο για κατά συνείδηση ψήφο των ψηφοφόρων της δικής του παράταξης:
«Δεν αρκεί να πω ότι λυπάμαι. Βρισκόμαστε, κατ’ ουσία, μπροστά σε μια κυνική ομολογία ότι σε τούτη την εκλογική αναμέτρηση έδρασε «πέμπτη φάλαγγα» που οδηγεί για άλλη μια τετραετία την πόλη στην έρημο του Κ.Κ.Ε. Αποκαλύφθηκε σήμερα ο,τι βροντοφώναζα προεκλογικά. Η γνωστή «πέμπτη φάλαγγα» που δρα εδώ και 25 χρόνια, παγιδεύει για άλλη μια φορά την Πάτρα.
Επικαλέσθηκε σήμερα ο κ. Παπαδημάτος την συνείδηση των ψηφοφόρων  του. Και που ήταν αυτή η συνείδησή του όταν μεθόδευε μαζί με τους «πεμπτοφαλαγγίτες» συνοδοιπόρους του, τον εγκλωβισμό των προβάτων στο μαντρί του;
Ας μην μιλάνε για συνείδηση όσοι συστηματικά από το 1994 έχουν υπονομεύσει τον Ανδρέα Ζαΐμη, τον Ευάγγελο Φλωράτο και τον Κώστα Χριστόπουλο.
Τώρα όλοι ξέρουμε ότι αυτοί που μπήκαν άρον- άρον στο προεκλογικό παιγνίδι, το έκαναν όταν είδαν ότι διαμορφώνονταν συνθήκες ανατροπής του Πελετίδη. Μπήκαν για να διαιρέσουν και να διασπείρουν τη βούληση των συμπολιτών μας στους πέντε ανέμους
Τώρα πια όλοι είμαστε βέβαιοι ότι την Κυριακή ο Νίκος Παπαδημάτος θα ψηφίσει… κατά συνείδηση Πελετίδη»!

Share the Post