Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας– Ιατρός Δημήτρης Μπούνιας

ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο Δημήτρης Μπούνιας.

Ο κ. Μπούνιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο.

Γονείς του είναι, ο Παντελής Μπούνιας  ( πρώην Στέλεχος Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος)  και η Φαντούλα Σκούντζου.

Είναι νυμφευμένος ε την Κορίνα  Κουτσιλέου (Ιατρό –Αναισθησιολόγο στο Νοσοκομείο Αιγίου) και έχουν  δύο παιδιά.

Είναι Ιατρός – Χειρουργός – Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή  Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Εργάστηκε ως στο «Ολύμπιο Θεραπευτήριο Πατρών» και από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι Χειρουργός – Επιμελητής Α’ στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά  Σεμινάρια, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει αρκετές Δημοσιεύσεις σε ελληνικά  και ξενόγλωσσα Ιατρικά Περιοδικά.

Από το 2006 έως και σήμερα είναι εκπαιδευτής στο ATLS ( Διεθνές σεμινάριο αντιμετώπισης πολυτραυματία ) .

Είναι τακτικός Ομιλητής στα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα που διοργανώνει η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του ΠΓΝ Πατρών με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία , καθώς και σε Ιατρικές Ημερίδες του Δήμου Αιγιάλειας .

Είναι Μέλος του συνδικαλιστικού οργάνου των  Ιατρών του Νοσοκομείου Αιγίου.

Ασχολήθηκε ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2014, οπότε και  εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο.

Από το Μάρτιο του 2017 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Θεωρώ ότι ταυτίζομαι με πολλούς από εσάς ως προς τις αξίες , ελπίδες αλλά και προσδοκίες γι’ αυτόν τον τόπο. Η θητεία μου ως Δημοτικού Συμβούλου και ιδιαιτέρως ως Προέδρου  του Δ.Σ, μου δίδαξε ότι για την επίτευξη κάθε στόχου, απαιτείται αδιάκοπη προσπάθεια, συνεργασία, ακεραιότητα χαρακτήρα και πάνω από όλα, μια καθημερινή στάση ζωής που υπερβαίνει παρατάξεις  και συνδυασμούς και έχει ως βασικό στόχο τον άνθρωπο.

Γι’ αυτό θα είμαι άλλη μια φορά στις επάλξεις , για να συνεχίσω να υπηρετώ , με αμείωτη ευαισθησία και αποφασιστικότητα όλους τους συμπολίτες μου.  

Γι’ αυτό θα είμαι άλλη μια φορά στις επάλξεις, για να συνεχίσω να υπηρετώ  με αμείωτη ευαισθησία και αποφασιστικότητα τους συμπολίτες μου. Θα πρέπει λοιπόν αφού διορθώσουμε τα λάθη μας, παραμερίσουμε τις διαφορές μας και ενώσουμε πλέον όλοι τις δυνάμεις  μας , να προσπαθήσουμε να εργαστούμε για την πρόοδο του τόπου μας, για το καλό όλων μας και προπάντων των παιδιών μας.

Σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια στηρίζω τον ικανό και ενωτικό  συνάδελφο Χρήστο Γούτο».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Δημήτρης Μπούνιας, έφερε στα δημοτικά πράγματα έναν άλλο αέρα. Ήθους, ουσίας και συνεννόησης. Υπέρμαχος της ενότητας και της κοινής προσπάθειας, θα συμβάλλει στο να διαψεύσουμε, μαζί, αυτούς που βλέπουν κάτι άλλο πίσω από αυτό που δημιουργήσαμε για την κοινωνία μας. Αν μη τι άλλο, οι γνώσεις, οι εμπειρίες και η νέα του πολιτική φιλοσοφία, είναι αυτά που θέλουμε για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».            

Share the Post