Με τον Π. Ψωμά ο Στάθης Πολίτης: «Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι της δημιουργίας να αναλάβουμε δράση»

xprjenetdh5c7e2f85b20de

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά θα είναι και ο επιχειρηματίας και σύμβουλος επικοινωνίας Στάθης Πολίτης.

Σε δήλωσή του με αφορμή την υποψηφιότητά του αναφέρει: «Τους τελευταίους μήνες, με αφορμή το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, έκανα συζητήσεις με εκατοντάδες γνωστούς και φίλους. Χαρακτηριστικό όλων είναι το ότι, θεωρώντας εαυτούς ενεργούς πολίτες, νοιαζόμαστε για το πού οδηγείται η πόλη της καρδιάς μας.

Κοινή συνισταμένη υπήρξε η απόφαση πως είναι ηθικό καθήκον να σταματήσουμε να είμαστε θεατές στην πτωτική πορεία της Πάτρας, κάνοντας απλά εύκολη κριτική, παραμένοντας έξω από τον χορό. Στη δική μας γενιά, δεν έλαχε ούτε πόλεμος όπως στους παππούδες μας, ούτε χούντα όπως στους πατεράδες μας. Μας έτυχε αυτή η παρακμιακή πραγματικότητα μέσα στην οποία βαλτώνει ολόκληρη η χώρα.

Αυτή την κατάσταση δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να την αποδεχόμαστε αμαχητί. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δώσουμε την μάχη για το Αύριο της Πάτρας. Με όραμα, θετική ενέργεια, αποφασιστικότητα για ρήξεις, προτάσσοντας πάντα τη συνέργεια. Και με το κεφάλι ψηλά, γιατί δεν εξαρτιόμαστε από κανένα μηχανισμό και μοναδικό μας κίνητρο είναι η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς».

Και προσθέτει: «Είναι τιμή μας που μπροστάρης σε αυτό τον αγώνα, μπήκε ένας άνθρωπος ο οποίος αποδεδειγμένα, συγκεντρώνει την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει ο Δήμαρχος μιας σύγχρονης πόλης –ο Πέτρος Ψωμάς.

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε την παράταξη «σπιράλ», που ήδη έχει αρχίσει να ανοίγεται στην πόλη και που φιλοδοξεί να εμπνεύσει και να ενεργοποιήσει όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες που πιστεύουν πως αξίζουμε κάτι διαφορετικό».

«Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι της δημιουργίας να αναλάβουμε δράση» καταλήγει.

Ο Ευστάθιος Θ. Πολίτης γεννήθηκε το 1983 στην Πάτρα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, συνέχισε με μετεκπαίδευση στο London School of Economics το 2006. Στο Λονδίνο έζησε για άλλα τρία χρόνια, εργαζόμενος στη διεύθυνση ανθρωπίνων πόρων στα headquarters του ξενοδοχειακού ομίλου της πολυεθνικής Accor (Sofitel, Novotel, Ibis, κλπ).

Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον χώρο του διαδικτύου με τα sites newsplus.gr, patrinesaggelies.gr, misterdeal.gr και από το 2013 με το thebest.gr, το Νο1 ειδησεογραφικό portal της ελληνικής περιφέρειας, όπου και συνεχίζει να απασχολείται στο εμπορικό κομμάτι της επιχείρησης μέχρι σήμερα. Ως σύμβουλος επικοινωνίας, με την εταιρεία στρατηγικής και επικοινωνίας Think Big, έχει να επιδείξει συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες Πατρινές –και όχι μόνο- επιχειρήσεις.

Ως αρθρογράφος έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με δεκάδες πανελλαδικά και Πατρινά Μέσα Ενημέρωσης.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη εθελοντική δράση, όντας ιδρυτής της ΜΚΟ City Action, ενώ έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Απόλλωνα Πάτρας και παραμένει ενθουσιώδης καρναβαλιστής, επικεφαλής του Πληρώματος 95 που γράφει τη δική του ιστορία στο Πατρινό Καρναβάλι.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μαρτιμιανάκη, ψυχολόγο.

Δηλώνει εραστής της Πάτρας, η οποία αποτελεί και πρωταγωνίστρια του υπό έκδοση πρώτου μυθιστορήματός του.

Share the Post