Καθαρό μήνυμα νίκης η συγκέντρωση του Απόστολου Κατσιφάρα στην Πάτρα

DSC_4281

«Η Πάτρα, η Αχαΐα, ολόκληρη η Δυτική Ελλάδα στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής. Ψηφίζουν προοδευτικά, ψηφίζουν “ναι” στο δικαίωμα στην πρόοδο, δίνουν δύναμη στο συνδυασμό μας να συνεχίσει ένα έργο που αλλάζει τις ζωές όλων μας, δημιουργεί ευκαιρίες για τους νέους και στηρίζει όλη την οικογένεια».

Μ’ αυτή τη φράση άνοιξε την ομιλία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Μιλώντας σε μια μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση έξω απ’ το εκλογικό του κέντρο ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στα έργα που έκανε η Περιφέρεια στην Πάτρα και στην Αχαΐα (Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», Μίνι Περιμετρική, Παντάνασσα, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, σχολεία, αποχετευτικό δίκτυο Αιγιαλείας κ.ά.) και κυρίως στον έτοιμο, δρομολογημένο και με διασφαλισμένους πόρους σχεδιασμό για το αύριο («Λαδόπουλος», Περιαστικό Πάρκο στην βόρεια είσοδο της Πάτρας, τρένο, Οικοτουριστικό Πάρκο στο Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, εξοπλισμός στα Νοσοκομεία κ.ά.).

Share the Post